Kalamata Times

Με την Συμμετοχή 200 Παιδιών Πραγματοποιήθηκε η Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου του Μεσσηνιακού

Με την Συμμετοχή 200 Παιδιών Πραγματοποιήθηκε η Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου του Μεσσηνιακού 2
Κοινοποιησέ το

Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου

Η τελευταία αναπτυξιακή ημερίδα στίβου των ακαδημιών του Μεσσηνιακού της τρέχουσας περιόδου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Ήταν μια διοργάνωση πού είχε ως σκοπό τόσο την συμμετοχή όσο και τον συναγωνισμό. Αθλητές και αθλήτριες, 200 περίπου σε αριθμό,  που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, συναγωνίστηκαν σε δρομικά, αλτικά και ριπτικά αγωνίσματα. Οι αγωνιστικές επιδόσεις όλων των παιδιών ήταν εξαιρετικές, το σημαντικότερο στοιχείο όμως ήταν το χαμόγελο όλων με το πέρας της εκδήλωσης.

Σε αυτό συνέβαλε το «κλείσιμο» των αγώνων, καθώς η πλειοψηφία των συμμετεχόντων έλαβε μέρος σε αθλητική δραστηριότητα με ειδικά διαμορφωμένη πίστα συναγωνισμού, η οποία ήταν εμπλουτισμένη με αθλητικό εξοπλισμό του συστήματος Kids Athletics.

Ημερίδα Μαιου 2019

Στην διοργάνωση συμμετείχαν νεαροί αθλητές από το αθλητικό σωματείο Α.Ο. Μεγαλόπολης, καθώς επίσης και παιδιά από την Πύλο, εκεί όπου ήδη λειτουργεί το νεοσύστατο τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού. Στην Πύλο, υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Χαράλαμπος Ράλλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, παλαιός αθλητής του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού και πανελληνιονίκης στους δρόμους ταχύτητας.  

 

Σημαντική συνεισφορά στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης είχε ο μεγάλος αριθμός των εθελοντών. Για τον λόγο αυτό απευθύνονται θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Ευτύχιο Τασιόπουλο και Γιώργο Σμυρνή, στην Νάνση Κανελλοπούλου, στον Γιάννη Ξανθάκη, στην Αντωνία Κάβδα, στην Μαρία Νικολή, στους αθλητές και τις αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου. Επιπρόσθετα ανάλογες ευχαριστίες αποδίδονται στους συνεργάτες κατάστημα Παράδοση και φρούτα Μπουρδέκας για την ευγενική προσφορά των προϊόντων τους. Δίπλα σε αυτούς προστίθενται και οι υπόλοιποι διαχρονικοί συνεργάτες του τμήματος οπτικά Τσάμη, κατάστημα Ηλίας Πουλής, φροντιστήριο  ξένων γλωσσών Κώστας Βρακάς και Άλμα Σπορ.

Ημερίδα Μαιου 2019

Το προσωπικό του τμήματος το οποίο είχε την ευθύνη της συγκεκριμένης διοργάνωσης αποτελείτο από τους Ελένη Χαντζή, Μαρία Χρονοπούλου, Θεόδωρο Χάντζο, Παναγιώτη Κάβδα, Γιώργο Κανελλόπουλο, Γιάννη Γρίβα, Χαρά Χιουρέα, Γιάννα Κοστρίβα, Γεωργία Λυκοτραφίτη, Γιάννη Καλυβιώτη και Νίκο Χάντζο. Στην διοργάνωση παρευρέθη ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Γ.Σ. κ. Παναγιώτης Στασινόπουλος και αντιπρόεδρος κ. Μπάμπης Βακαλόπουλος.

 

Οι αθλητές/ αθλήτριες των ακαδημιών θα συνεχίσουν την προπονητική τους δραστηριότητα μέχρι την 14η Ιουνίου 2019. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά τις ώρες 18:00 – 19:00. Επιπρόσθετα τα παιδιά των ακαδημιών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αναπτυξιακή ημερίδα που θα λάβει χώρα την Τρίπολη το πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα.

 


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version