Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 18:45

Το δις το τρις και το πολλάκις εξαμαρτείν, ουκ "δημάρχου" σοφού !!!

Και ξαφνικά προέκυψε καινούργιο θέαμα. Το φιλοθεάμον κοινό έκπληκτο βλέπει τον πρώτο πολίτη της πόλης να παρκάρει όπου γουστάρει. Λες κι είναι η πρώτη φορά. Λες και θα απολογηθεί σε κανέναν. Λες και θα τιμωρηθεί με βάση την ισονομία που ορίζει το Σύνταγμα μεταξύ των Ελλήνων πολιτών. Εμβρόντητο το πλήθος αρχίζει τα σχόλια κι όποιον πάρει ο χάρος (μακριά από μας). Λες και δεν έχει ξαναδεί εκπρόσωπο της εξουσίας να κάνει ότι θέλει και λογαριασμό να μη δίνει (ούτε να πληρώνει).

Αλλά γιατί τόσος ντόρος και αλληλοσπαραγμός??? Διότι κυρίες και κύριοι την photo ανέβασε στο fb πρώην δημοτικός (του) σύμβουλος ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί εδώ κι ένα χρόνο. Και δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί. Όλοι έχουν δικαίωμα εκτός αυτού.

Και τι δεν διαβάσαμε: φταίει ο οδηγός δεν φταίει, πήρε εντολές ή σταμάτησε μόνος του καταμεσής του δρόμου, φταίει ο ‘’ανεβάσας’’ την φωτογραφία διότι ΗΤΑΝ πολιτικά υφιστάμενος του και τώρα που έφυγε από το μαντρί πρέπει να λιθοβοληθεί. Φταίει γιατί δεν πήρε έγκριση από το κογκρέσο και διατάραξε την ησυχία της ωραίας κοιμωμένης. Φταίει γιατί αρθρώνει λόγο αντρίκια και φανερά χωρίς να φοράει κουκούλα. Φταίει γιατί θίγει την εικόνα του αρχηγού. Σπάει την εύθραυστη ισορροπία σε μια πόλη που για πολλά θέματα: o κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Φταίει ο δημοτικός σύμβουλος που μιλάει, αλλά δεν σκύβει και λέει σε όλα ναι. Ενοχλεί .

Οκ συμπολίτες μου αλλά με το συμπάθιο : πουθενά δεν διάβασα ότι το δις, το τρις και το πολλάκις εξαμαρτείν, ουκ Δημάρχου σοφού.

Και τέλος μην ξεχνάτε ότι εξουσία γεννά παραφροσύνη. Κι αυτό δεν υπόκειται σε κανέναν κώδικα οδικής κυκλοφορίας και είναι πολύ πιο επικίνδυνο !!!

 

28191229 1208661755933960 63299065 n

 

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr