Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 11:25

Θρίλερ! Δείτε γιατί έπεσε η 41χρονη στη θάλασσα και πως σώθηκε από βέβαιο θάνατο στην Μαρίνα Καλαμάτας (pics+video)

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, στις 20:15 περίπου, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Μαρίνα της Καλαμάτας, μια 41χρονη υπάλληλος ενώ σχόλασε από την δουλειά που εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής,  πήρε το αυτοκίνητο της και κάτω από την πολύ δυνατή βροχή που έριχνε εκείνη την ώρα προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο της Μαρίνας  για να επιστρέψει σπίτι της.

 Η 41χρονη, δεν είχε ορατότητα λόγο της βροχής και επιπλέων τα σκάφη που υπήρχαν στην στροφή παρκαρισμένα, είχαν αφήσει ελάχιστο χώρο για να μπορέσει να στρίψει το ΙΧ.

Όπως διακρίνεται και στη φωτογραφία του kalamata Times, ακριβώς στην γωνιά υπάρχει κάβος όπου «αγκυροβολούνε» τα πλοία, κάτι το οποίο παραλίγο να αποβεί μοιραίο, αν η γυναίκα δεν επιδείκνυε τεράστια ψυχραιμία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή….

Η 41χρονη στην προσπάθεια της να στρίψει βρήκε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου της, στον κάβο κάτι το οποίο προκάλεσε την άμεση ρίψη του αυτοκινήτου στο νερό…. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του ΙΧ κάτι το οποίο δεν ήταν δυνατόν… είχαν κλειδώσει οι πόρτες. Η γυναίκα χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, γυρνάει το κλειδί του αυτοκινήτου και ξανά δίνει ρεύμα ώστε οι κλειδαριές ξεμπλόκαραν, αμέσως βγήκε από το ελάχιστο άνοιγμα που της επέτρεπε η πίεση του νερού που ασκούσε στην πόρτα και προσπάθησε να αναρριχηθεί στην επιφάνεια, καθώς το αυτοκίνητο είχε βουλιάξει.

Για καλή της τύχη, φορούσε αθλητικά παπούτσια τα οποία και ξεγλίστρησαν όταν την μάγκωσε η πόρτα στον αστράγαλο, λίγο πριν βγει εντελώς από το αυτοκίνητο, η ψυχραιμία, οι έντονες προσπάθειες της να απεγκλωβιστεί και η πολύ καλή φυσική της κατάσταση την βοήθησαν να σωθεί από βέβαιο θάνατο

 

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

Last modified on Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 13:08