Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 11:26

Φαββατάς: Υπάρχει θέμα στάθμευσης μπροστά από τα ΚΕΠ στο δημαρχείο Καλαμάτας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας με την παράταξη Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες κ. Δημήτριος Γ. Φαββατάς στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο έθεσε θέμα που απασχολεί την πλειοψηφία των Μεσσηνίων που προσπαθούν να συνεργαστούν με το ΚΕΠ στο παλιό δημαρχείο Καλαμάτας.

Αναλυτικά:

Κύριε Δήμαρχε!

Α. Επανέρχομαι σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα το οποίο είχα και παλαιότερα αναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο. Πρόκειται για το θέμα της στάθμευσης μπροστά από τα ΚΕΠ στο δημαρχείο. Καθημερινά γίνομαι δέκτης πολλών παραπόνων από πολίτες, οι οποίοι για μια απλή εξυπηρέτηση από τα ΚΕΠ αναγκάζονται να περιφέρονται στην πόλη πάνω από μισή ώρα, προκειμένου να βρουν μια θέση στάθμευσης. Λύση στο πρόβλημα αυτό θα μπορούσε να δοθεί, αν παραχωρείτο ένα 15λεπτο ελεύθερης στάθμευσης στις θέσεις, που βρίσκονται στην είσοδο του παλιού δημαρχείου. Δεδομένου μάλιστα ότι τα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας είναι ακριβώς δίπλα ο έλεγχος αυτών των θέσεων είναι πολύ εύκολος.

Β. Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στο αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου μας. Μάλιστα, σε μερικές περιπτώσεις οι αγροτικοί δρόμοι είναι κυριολεκτικά απροσπέλαστοι, με αποτέλεσμα οι αγρότες να αδυνατούν να φτάσουν στα κτήματά τους. Ειδικά αυτές τις μέρες, που επίκειται η συγκομιδή του ελαιοκάρπου το πρόβλημα γίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό και επείγον.

Τι προτίθεται να πράξει η δημοτική αρχή και ποια άμεσα μέτρα θα λάβει, ώστε να μπορέσουν οι αγρότες του δήμου μας να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα κτήματά τους και να εκμεταλλεύονται τις καλλιέργειές τους.

Δημήτριος Γ. Φαββατάς

Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας

Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

 

Last modified on Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 11:30