Τοπικά

Opening απόψε για το πολύ γνωστό κι αγαπημένο Burgerer’s  που από το Ιστορικό Κέντρο κατεβαίνει στο κέντρο της παραλιακής (Ναυαρίνου 4).

Συνάντηση με αθλητές του αλεξίπτωτου πλαγιάς (parapente), εκπροσώπους της Αερολέσχης Καλαμάτας και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας είχε ο Δήμαρχος στο ιστορικό Δημαρχείο.

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη ζωή του ηθοποιού από τη μία μέρα στην άλλη. Ενώ ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι κι αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο άτυχος ιερέας άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα. Δάκρυα στην Καλαμάτα για τις εικόνες που προηγήθηκαν...

Με εγκύκλιο προς τα σωματεία, η πλειοψηφία της διοίκησης του εργατικού κέντρου Καλαμάτας (οι παρατάξεις της ΝΔ και της ΛΑΕ), ζητούν να συνεδριάζουν τα σωματεία, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30 - 15:30 και 17:30 έως 20:30. Τις ώρες δηλαδή που οι εργαζόμενοι δουλεύουν! Ο κατήφορος τους δεν έχει πάτο!

Σελίδα 1 από 419

roumpos2