Τοπικά

Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση μιας 35χρονης που είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της, στους Γαργαλιάνους, τον Δεκέμβριο του 2016.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, προέκυψε ότι οι δράστες που διέπραξαν τρεις διαρρήξεις με λεία χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά και μία απόπειρας κλοπής, ήταν οι δυο Έλληνες ηλικίας 30 και 39 χρόνων

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 09:30

Sokratis is the gunner

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε «κανονιέρης» και με τα 19.000.000 ευρώ που θα εισπράξει από την Άρσεναλ για τα επόμενα τρία χρόνια, ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις για την υποστήριξη της λειτουργίας του Κεντρικού Κοιμητηρίου Καλαμάτας, στο πλαίσιο έργου αξίας 24.000 ευρώ.

Με οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έβαλαν τέλος στην δράση μιας σπείρας αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς στα νυχτερινά μαγαζιά της Καλαμάτας. Τρία από τα μέλη της συνελήφθησαν στην κοινή τους κατοικία, ενώ άλλοι δυο αναζητούνται.

Σελίδα 1 από 446