Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 10:12

Aνάγκασε την πρώην γυναίκα του να κυκλοφορεί γuμνή στον δρόμο και πάει φυλακή

Την τιμωρία που του άξιζε -αν και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη- πήρε ένας 26χρονος επειδή ανάγκασε την πρώην γυναίκα του να κυκλοφορήσει γυμνή στο Μανχάταν, την ώρα που εκείνος την βιντεοσκοπούσε...

Το κουβάρι της συγκεκριμένης ιστορίας αρχίσει να ξετυλίγεται τον Ιανουάριο του 2016 όταν ο Jasson Melo μπήκε στο διαμέρισμα που ζούσε η πρώην συζυγός του στο Χάρλμε, μαζί με την δύο μηνών κόρη τους.

Η ώρα ήταν 5 τα ξημερώματα, ο 26χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς προερχόταν από βραδινή έξοδο και τα αίματα δεν άργησαν να... ανάψουν με αφορμή κάποια μηνύματα που έλαβε η νεαρή κοπέλα από έναν άγνωστο.

Περίπου 3 ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8:00, η κοπέλα κατέθεσε στην αστυνομία πως αναγκάστηκε να βγει στους δρόμους φορώντας μόνο τις μπότες της και μία πετσέτα που κάλυπτε το σώμα της, καθώς ο Melo την απειλούσε πως θα την σκοτώσει.

Σε όλη την διαδρομή την βιντεοσκοπούσε και την έβριζε, ενώ σε κάποια φάση της τράβηξε την πετσέτα, με αποτέλεσμα να μείνει γυμνή και να αναγκαστεί να καταφύγει σε ένα κάλυμμα μηχανής...

Μάλιστα ο 26χρονος δεν δίστασε να ανεβάσει το video του στο Instagram, όμως δεν σκέφτηκε οτι θα ήταν το αποδεικτικό στοιχείο της καταδίκης του. Όπως και έγινε δηλαδή, καθώς στις 15 Δεκεμβρίου το δικαστήριο του Μανχάταντου επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 έως 7 χρόνια.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr