Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 10:07

Το ταξί των οpγίων στην Αθήνα! Το Fake Taxi αναζητά πελάτες

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η παρουσία του Fake Taxi είναι πλέον κοινό μυστικό. Το βλέπουν να κινείται σχεδόν παντού στους δρόμους πέριξ της Πατησίων και να “ψαρεύει” πελάτες. Το ταξί του έρωτα έχει ήδη δημιουργήσει και «αστικούς μύθους» στην Αθήνα.

Μάλιστα ο “αστικός μύθος” μιλάει και για ένα ζευγάρι που έχει νοικιάσει διαμέρισμα στην περιοχή και όταν πέσει το σκοτάδι ξεκινάει τις κούρσες…

Οι κάτοικοι της Κυψέλης λένε μάλιστα ότι έχουν δει κάποιους να επιβιβάζονται στο ταξί, έχοντας υποκύψει στα κάλλη της κυρίας που κάθεται στο πίσω κάθισμα και κυρίως στο ποσό που προσφέρει για το γύρισμα της ταινίας που στη συνέχεια θα προβληθεί στην ιστοσελίδα.

Έχουν υποκύψει λένε αρκετοί, κυρίως ναρκομανείς, άστεγοι και αλλοδαποί. Το “deal” κλείνεται συνήθως στα 100 με 200 ευρώ και το ταξί ξεκινάει για το κέντρο και τα ιστορικά σημεία της Αθήνας ώστε οι εpωτικές σκηνές να έχουν χαρακτηριστικό αθηναϊκό “μπακ ράουντ”.

Πολλοί το αντιμετωπίζουν με χιούμορ, άλλοι βλέπουν τα σημεία των καιρών της κρίσης στην παρουσία του στην Αθήνα και τονίζουν ότι η βιομηχανία του πορνό κατέφθασε για να εκμεταλλευτεί την ανέχεια…

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr