Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 07:55

Survivor 2: Επίθεση Ηλία Γκότση στην Κατερίνα Δαλάκα στο τέλος του αγώνα... - " Χθες ήθελες να φανείς μπροστά στην κάμερα"

Σιγά μην ηρεμούσαν τα... πνεύματα! Το αγώνισμα τελείωσε και οι Διάσημοι κέρδισαν το ανεπανάληπτο έπαθλο του ταξιδιού στο Μαϊάμι! Αυτό όμως μάλλον στεναχώρησε τον Ηλία Γκότση ο οποίος "μαχαίρωσε" την Κατερίνα Δαλάκα!

Η ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την υγεία της μετά τον τραυματισμό και το γεγονός ότι η Εύη έτρεξε πρώτη δίπλα της ανέβασε την... πίεση του Ηλία!

"Θα μου άρεσε σαν θεατής να ακούσω μια αναφορά ότι η Εύη σταμάτησε χωρίς να ακούσει σφύριγμα. Χθες ήθελες να φανείς μπροστά στην κάμερα. Θα ήταν ωραίο να κάνεις το αντίστοιχο και να πεις κάτι όμορφο!" της είπε ο Ηλίας ενοχλημένος.

"Δεν ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις Ηλία!" του απάντησε η Κατερίνα.

Η ένταση μεταξύ των δυο παικτών συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και η Εύη προσπάθησε να κάνει τον πυροσβεστήρα ανάμεσα τους. "Το είπε γιατί δεν άκουσε τι είπαμε εμείς μεταξύ μας στην εκκίνηση..." είπε η Σαλταφερίδου κάνοντας μια κίνηση να ηρεμήσει τα πνεύματα...

Ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στην Μελίνα Μεταξά γιατί ακούστηκε και το όνομα της κατά τη διάρκεια της συζήτησης και η παίκτρια αναφέρθηκε στο χθεσινό συμβούλιο και στο σκηνικό με τη φωνή του Ηλία Γκότση την ώρα που έπαιζε με την Ροδάνθη. "Άλλα την ρωτάμε άλλα απαντάει! Είναι αλλού η Μελίνα!" είπε η Εύη μην μπορώντας να καταλάβει γιατί άκουσε ότι άκουσε από την Μεταξά...

Για άλλη μια φορά την.. σπίθα την έσβησε ο Σάκης αφού αυτός την... άναψε!

 

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ