Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 20:28

Οι αναρτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη για το «κόψιμο» της εκπομπής του

Με ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φράση «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως «καρφί»

 
Με μία από τις πιο γνωστές παροιμιώδεις φράσεις σχολίασε ο Μένιος Φουρθιώτης τις νέες πληροφορίες για το τέλος της εκπομπής Αποκαλυπτικά και την λήξη της συνεργασίας του με τo Epsilon.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η νέα διοίκηση έκρινε τον παρουσιαστή και αποφάσισε να αποτελέσει παρελθόν, με τον ίδιο να βάζει τις φωνές όταν του γνωστοποίησαν την απόφαση.
men

Με ανάρτηση στο Instagram, ο Μένιος έκανε -έμμεσα πλην σαφέστατα- το σχόλιο του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τη φράση «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως «καρφί», όχι μόνο προς τον νέο ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και προς τα υπεύθυνα στελέχη για το πρόγραμμα, Τζώνυ Καλημέρη και Άλκηστη Μαραγκουδάκη.


Λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε φωτογραφία του και έγραψε: «Να έχετε μια όμορφη μέρα… και να θυμάστε τι δίδαξε ο Αριστοτέλης: “Ο σκοπός της τέχνης δεν είναι να περιγράψει την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων, αλλά την εσωτερική σημασία τους”».

menios
 
 
protothema.gr
 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr