Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 22:36

Το μήνυμα που έστειλε η Βάνα Μπάρμπα στην Ελένη Φιλίνη για να αποφύγουν την δικαστική διαμάχη

Αίσθηση προκάλεσε πριν από περίπου έναν μήνα ένα βίντεο της εκπομπής Dot στο οποίο η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε να αναφέρει «με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», προκαλώντας την αντίδραση της συναδέλφου της, η οποία κινήθηκε νομικά.

Αν και η Βάνα ζήτησε συγγνώμη, η Ελένη δεν την δέχθηκε και, σε συνέντευξή της, στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, εξηγεί τον λόγο που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση και αποκαλύπτει το μήνυμα που της έστειλε η συνάδελφός της.

«Η εκπομπή βγήκε την Κυριακή, εγώ το έμαθα εκ των υστέρων. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος γνωστός μου να τη δει και να μου το πει. Δεν είχα ιδέα, την πήρα χαμπάρι Τετάρτη βράδυ, που είχε πάρει το απόσπασμα μια άλλη χιουμοριστική εκπομπή και το έδειξε. Ήμουν στο σπίτι μου, 1:00 το βράδυ κι έπαθα ψιλοεγκεφαλικό», αναφέρει και, όταν την ρωτούν αν επικοινώνησε μαζί της, απαντά: «να την πάρω τηλέφωνο να πω αυτό που είδα; Την άλλη μέρα, περίμενα να ξημερώσει και να μιλήσω με το δικηγόρο μου».

Όπως αποκαλύπτει, «την επόμενη μέρα, Πέμπτη το μεσημέρι, μου ήρθε ένα μήνυμα από την κα. Βάνα Μπάρμπα που έγραφε “συγγνώμη, ήταν χιουμοριστικό αυτό”. Δεν μου τηλεφώνησε, τόσο απλά δηλαδή. Φυσικά δεν απάντησα! Πηγαίνω νομικά από εκεί και πέρα. Συγγνώμη λέμε όταν σκουντάμε κάποιον και του ρίχνουμε τον καφέ, όχι όταν μιλάμε με αυτό το ψεύδος και την προσβολή σε έναν άνθρωπο!».

«Η κα. Μπάρμπα ισχυρίστηκε ότι της έκαναν μοντάζ. Κατά πρώτον το όνομα μου ήταν άκυρο σε οτιδήποτε. Αν είχαν κάνει μοντάζ και είδε την εκπομπή, όπως την είδε, η οποία παίχτηκε Κυριακή, τη Δευτέρα έπρεπε να είχε κινηθεί η ίδια νομικά και να είχε κάνει εκείνη μήνυση στην εκπομπή, που προσβάλλουν κι εκείνη κι εμένα, και να προστατεύσει πρώτα τον εαυτό της και μετά εμένα. Αυτό αποδεικνύεται πολύ απλά», συνεχίζει, ενώ τονίζει πως έχει κατατεθεί μήνυση και ετοιμάζεται η αγωγή και τα χρήματα θα πάνε σε κάποιους συλλόγους.

«Δεν ασχολούμαι, θα έλεγα ότι ασχολήθηκα πολύ, έχει πάρει το δρόμο του, ο δικηγόρος μου ξέρει. Με τάραξε πάρα πολύ όπως είναι φυσικό, ήταν κάτι πάρα πολύ άσχημο. Απίστευτο, από το πουθενά. Η μήνυση μου δεν ήταν επιθετική, ήταν αμυντική. Αμύνθηκα αυτή τη στιγμή, είναι φυσιολογικό. Αν μου πεις για χιούμορ και για σάτιρα, επίτρεψε μου να έχω μαθητεύσει στους μεγαλύτερους κωμικούς που έχουν περάσει από αυτό το χώρο τόσο χρόνια… ποιον να πρωτοπώ; Τους όρους “σάτιρα” και “χιούμορ” τους ξέρω πάρα πολύ καλά», καταλήγει.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr