Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 15:01

Μπάρμπα για μήνυση Φιλίνη: Στα αρ..δια μου

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν τελικά για να λύσουν τις διαφορές τους η Ελένη Φιλίνη και η Βάνα Μπάρμπα. Όλα ξεκίνησαν μετά από την προβολή χιουμοριστικού βίντεο της Μπάρμπα στην εκπομπή Dot.

Η Ελένη Φιλίνη, μίλησε στο Happy Day δηλώνοντας ότι δεν θα κάνει πίσω και ο μόνος τόπος συνάντησης με τη Βάνα Μπάρμπα θα είναι στα δικαστήρια.

Τι είπε η Ελένη Φιλίνη

«Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου έτσι; Προσβάλουν την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου σε κάθε της έκφραση. Για την προστασία αυτή λοιπόν εγώ, να προστατευτώ, προσέφυγα στη δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσον που μου παρέχει το δικαιϊκό μας σύστημα. Αυτό έκανα.

Είναι το ψεύδος και η προσβολή, είναι όλο το βίντεο. Δηλαδή συγγνώμη, αλλά ό,τι ειπώθηκε αναφέρθηκε στο όνομά μου.

Συγγνώμη λέμε γιατί σε σκούντηξα. Όλη αυτή η χυδαιότητα και η προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου… Δεν βγήκα χτες. Είμαι 40 χρόνια στον χώρο, έχω δώσει τις εξετάσεις μου. Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει συγγνώμη; Όλο αυτό που βγήκε, η ύβρις στο πρόσωπό μου και η προσβολή και το ψεύδος σβήνει μ’ ένα συγγνώμη; Λυπάμαι, δεν είναι έτσι.

Δεν νομίζω ότι με λέξεις σβήνουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά, με ένα συγγνώμη. Όχι. Μπορεί να είναι οι εποχές περίεργες αλλά πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Όποιος δει το βίντεο γλυκιά μου και όποιος έχει δει το βίντεο ξέρει πάρα πολύ καλά ότι αναφέρει το όνομά μου με όλο αυτό το ψεύδος και την προσβολή για μένα. Και όταν τη ρωτάνε ότι μοιάζετε με την κ. Μπάρμπα εκείνη λέει καμία σχέση εγώ δεν έχω με αυτήν, για την ίδια δηλαδή. Αν ήταν να μιλήσει για τον εαυτό της ποιος θα είχε ασχοληθεί. Δικαίωμά της να λέει για τον εαυτό της ό,τι θέλει.

Να’ σαι σίγουρη ότι τ’ όνομά μου και την υπόληψη μου κορίτσι μου έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία».

Δείτε το βίντεο:

 

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα στην Ελένη Φιλίνη
Στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" έδωσε την απάντησή της η Βάνα Μπάρμπα, προχωρώντας σε λεκτικές ακρότητες, χρησιμοποιώντας υβριστικές λέξεις.

Τι είπε η Μπάρμπα

«Εμένα με ρώτησαν ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και εγώ απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα, χλευάζοντας τον εαυτό μου, σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Το έχω εξηγήσει παντού. Τώρα αν κάποιος δεν το δέχεται, ας πάει δικαστήριο. Τι να κάνω ρε παιδιά; Ζήτησα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω;

Στα αρχ…α μου! Δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ότι θέλει! Δεν με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Έχω να φοβηθώ τίποτα; Δεν είπα ποτέ κάτι για την κοπέλα. Αυτό ήταν ερώτηση σε μένα το «τι δουλειά κάνετε» του δημοσιογράφου, το οποίο κόπηκε. Από εκεί και πέρα αν θέλει να το πάμε στα δικαστήρια, κανένα πρόβλημα».

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr