Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 18:24

Survivor 2: "Χαντάκωσαν" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ψηφοφορία! Οι πρώτες της δηλώσεις! (video)

Όλοι φοβόντουσαν αυτή την στιγμή!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Και κάπου εδώ ξεκινάνε οι ταχυκαρδίες, το άγχος για τον τούρκο παραγωγό αλλά και για τον σταθμό του Φαλήρου που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φύγει η ξανθιά παρουσιάστρια!

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε την ήττα των Διασήμων με 10 -8 σε ένα ομολογουμένως δύσκολο και εξαντλητικό αγώνισμα, έπεσαν οι μάσκες. Οι περισσότεροι, επτά συνολικά, ψήφισαν Κωνσταντίνα ως αδύναμο κρίκο.

Η "πριγκίπισσα" παρέμεινε ψύχραιμη όταν άκουσε ότι θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και μάλλον ήξερε πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν αυτή η ώρα.

Δε ζήτησε το λόγο, δεν εξέφρασε τη λύπη της για το αποτέλεσμα παρά μόνο επανέφερε αυτή την υπέροχη μάσκα που έχουμε δει και έχουμε αγαπήσει εδώ και χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό!

«Δεν περνάει τίποτα αρνητικό από το μυαλό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, που έζησα όλο αυτό, ακόμα κι αν τελειώσει, παρότι θα ήθελα να συνεχίσω. Να μετρήσω λίγο τις δυνάμεις μου γιατί για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι ένα επιπλέον συν, διότι δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι θα είμαι εδώ πέρα και θα έχω διανύσει αυτές τις δύο εβδομάδες. Εννοείται ότι δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα για την ψηφοφορία γιατί έχει να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, που ήξερα ότι είμαι σίγουρα λίγο πιο πίσω από τους υπολοίπους»!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

 

 

 

ΠΗΓΗ athensmagazine.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

Last modified on Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 18:29

roumpos2