Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 17:41

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Αθερίδη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Στην εκπομπή Late Night φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλ'ώντας μεταξύ άλλων και για την σκληρή του μάχη με το αλκοόλ, αλλά και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, ότι είχε προσπαθήσει να πάρει μαζί του στους Ανώνυμου Αλκοολικούς και τον Νίκο Σεργιανόπουλο χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα.

«Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999, ήταν πριν το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς”, αλλά είχα κάνει το “Είμαστε στον αέρα”, ήμουν ανερχόμενος, φέρελπις. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν ντράπηκα καθόλου.

Και η προσπάθειά μου τότε να φέρω και τον Νίκο στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, ισχύει αυτό που λες, τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος μου είπε “Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση”.

Του λέω “γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι”. Δεν μπορούσε να το κάνει. Το καταλαβαίνω τώρα που το ρωτάς εσύ. Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος κι έτσι κόψαμε και παρέα. Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι “αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω”», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.

 
 
 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr