Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 13:52

Ε Ποτέ! - Τόσο χρονών είναι η Άννα Βίσση - Δείτε την ταυτότητά της

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Άννα Βίσση, και παρότι τα χρόνια περνούν, η ίδια μοιάζει να έχει την ενέργεια και λάμψη που της χάρισε την επιτυχία τις προηγούμενες δεκαετίες.

 

Η ηλικία της έχει αποτελέσει κατά καιρούς αντικείμενο αντιπαράθεσης, καθώς η καριέρα της μετρά περισσότερα από 40 χρόνια. Ωστόσο, η ίδια έβαλε τέλος στη φημολογία, που συνήθως υπερέβαλε πολύ, όσον αφορά την ηλικία της. Έτσι, το 2009, η ίδια, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της επί σκηνής, αποκάλυψε την ηλικία της, ενώ δυο χρόνια αργότερα, μέσα από το τηλεοπτικό rockumentary που αφορούσε τη ζωή της, παρουσίασε μέχρι και την αστυνομική της ταυτότητα, για να αποδείξει την ημερομηνία γέννησής της.

Έτσι, όπως διακρίνεται στη φωτογραφία του δελτίου, η πιο εμπορική τραγουδίστρια των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 20 Δεκεμβρίου του 1957, οπότε με έναν απλό υπολογισμό, η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος τα 60 της χρόνια.

Ενδεικτικό παράδειγμα της φημολογίας που είχε αναπτυχθεί και αφορούσε την ηλικία της είναι το παρακάτω ξεκαρδιστικό απόσπασμα από το «Παρά Πέντε»:

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr