Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 11:31

Σταμάτης Μαλέλης: «Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια χλιδάτη ζωή και οι νέοι δεν θέλουν πια να τη δουν....»!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος έδωσε συνέντευξη στα Αποκαλυπτικά και κατακεραύνωσε πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα!

Αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές σε Γιώργο Λιάγκα, Ελένη Μενεγάκη και Φαίη Σκορδά και… τους στόλισε!

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξής του:

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι ένας άνθρωπος που αν τον βάλεις σε ένα στούντιο να πει ειδήσεις θα το κάνει καταπληκτικά και αν τον βάλεις μετά να πάρει συνέντευξη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα το κάνει επίσης καταπληκτικά».

«Η Ελένη Μενεγάκη κάνει προσπάθειες, το παλεύει. Οι νέοι δεν θέλουν τόσο πολύ πια να δουν την Ελένη Μενεγάκη και αυτό είναι δύσκολο και να το παραδεχτεί στη ζωή της. Ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν νομίζω ότι είναι πια. Δεν είναι μόνο το θέμα της ηλικίας. Όταν έχει αποκαλυφθεί μια χλιδάτη ζωή, η γυναίκα της διπλανής πόρτας κάνει μια χλιδάτη ζωή; Έχει το σπίτι που έχει η Μενεγάκη; Έχει τον τρόπο να ζήσει όπως η Μενεγάκη; Όλα αυτά έχουν παίξει τον ρόλο τους».

«Δεν έχει βγει η καινούρια Ελένη Μενεγάκη. Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ καλή, δεν μου άρεσε το πάνελ της. Δεν είδα ίντριγκα, δεν έχει κάτι να περιμένει ο άλλος να γίνει. Παρά την προσπάθειά της να στήσει μια ωραία εκπομπή, βλέπω να έχει αδυναμίες. Η Φαίη είναι ταλέντο, μπορεί να εξελιχθεί σε Μενεγάκη, αλλά θέλει προσοχή στα επόμενα βήματά της».

Πηγή: youweekly.gr

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr