Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 18:42

Τόνι Σφήνος: Στο παρελθόν είχα παντρευτεί ένα φίλο μου στην Αμερική

Ο Τόνι Σφήνος είναι ένας ανατρεπτικός περφόρμερ, μια ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα που έχει δώσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή διασκέδαση.

Οταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει... αστροναύτης, μετά αρχαιολόγος, αργότερα γιατρός. Σίγουρα δεν περίμενε ότι θα έκανε την... τρέλα του επάγγελμα.

Ο Τόνι Σφήνος, κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν παντρεύτηκε - όντας μεθυσμένος - έναν φίλο του στην Αμερική.

 

Στο πρόγραμμά σου έχεις πολλά όμορφα κορίτσια κι ένα αγόρι, που το έχεις μεταμφιέσει σε γυναίκα, γιατί;

Είναι ο ρόλος που κάνει ο Αντώνης Παπαηλίας. Πάντα ήθελα αυτό το ρόλο της Λόλας κάποιος να τον υποδυθεί. Ήταν το λάθος που έκανα εγώ στην Αμερική ένα βράδυ…

Ποιο λάθος;

Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι ένας φίλος μου ήταν τραβεστί κι ένα βράδυ παντρεύτηκα, σ’ ένα ξωκλήσι.

Έχεις κάνει γάμο με τραβεστί δηλαδή;

Δεν ήταν ακριβώς τραβεστί, ήταν ένα αγόρι που ήταν λίγο θηλυπρεπής… Το μεθύσι και το κέφι μας έφερε ένα βράδυ σ’ ένα εξωκλήσι και παντρευτήκαμε, ήταν το όνειρο του.

Τι συνέβη όταν συνειδητοποίησες τι είχες κάνει; 

Θυμήθηκα τα λόγια του παππούλη και είπα ότι θα τον κρατήσω κοντά μου μέχρι να συγχωρεθεί η αμαρτία μου, γιατί ήταν μεγάλη, και θα φύγει μόνος του από δίπλα μου, όταν η αμαρτία μου πια θα έχει εξαγνιστεί. Αυτή είναι πραγματική ιστορία και της έχει βάλει μουσική, φώτα, χορό, κουστούμια, ενώ υπάρχει σχετική φωτογραφία με τον άνθρωπο αυτό. Την έχω κάνει λίγο «Δυναστεία».

Από τον περασμένο Ιούλιο, ο Τόνι Σφήνος είναι παντρεμένος με την όμορφη Ιωάννα Γραμματικού και σύμφωνα με πληροφορίες περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

Last modified on Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 18:53