Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 15:05

Survivor: Τα αναλυτικά αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας

Η σειρά κατάταξης που προέκυψε από την 24ωρη ψηφοφορία του Survivor έχει ήδη διαρρεύσει, όπως και ορισμένα από τα ποσοστά που πήραν οι παίκτες. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στέλνουν από τώρα παίκτες στον τελικό.

Η κατάταξη με βάση τη δημοτικότητα των εννέα παικτών του Survivor έχει πλέον διαμορφωθεί και σύμφωνα με αυτήν θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις. Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η Ανθή Βούλγαρη παρουσίασε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και τα ποσοστά των δύο πρώτων που δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Ιωαννίδη. Τονίζουμε ότι πρόκειται για διαρροές και όχι για επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

  1. Γιώργος Αγγελόπουλος 36,8%
  2. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 36,3%
  3. Κώστας Αναγνωστόπουλος
  4. Κωνσταντίνος Βασάλος
  5. Γιάννης Σπαλιάρας
  6. Γιώργος Χρανιώτης
  7. Σάρα Εσκενάζυ
  8. Μπο
  9. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Ντάνος και ο Μάριος έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά και μέσα στο 24ωρο ήταν αρκετές φορές που ο ένας περνούσε πάνω από τον άλλον. Τελικά, πέρασε με μισή μονάδα πάνω ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πληροφορίες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία τερμάτισε τελευταία, να μην κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό ούτε 1%.

Survivor με ασυλία και αποχώρηση

Απόψε έρχεται το διπλό επεισόδιο Survivor με ασυλία και αποχώρηση. Από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται ταυτόχρονα, καθώς επισπεύδονται τα γυρίσματα. Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου. Στην τελική ευθεία, οι τέσσερις εναπομείναντες survivors θα δώσουν μάχη στην Αθήνα, αρχικά στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

Ημιτελικός και τελικός Survivor

Ποιοι θα φτάσουν στον ημιτελικό του reality επιβίωσης; Έτσι όπως διαμορφώθηκε η ψηφοφορία, ο Ντάνος και ο Μάριος Πρίαμος θα είναι μέσα στους τέσσερις παίκτες που θα φτάσουν στον ημιτελικό, καθώς και οι δύο είναι πρώτοι σε ψήφους, ο καθένας στην ομάδα του. Έτσι, αναμένουμε να δούμε στην πορεία του παιχνιδιού, ποιοι θα ολοκληρώσουν το καρέ και βέβαια, ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

 

 

e-radio.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr