Τρίτη, 09 Μαΐου 2017 11:17

Ξέσπασε η Παπαδοπούλου: «Τι απάντησε για την… ανήκουστη δημόσια συγγνώμη Χανταμπάκη»

Πώς σχολίασε τη δημόσια συγγνώμη -που υπόσχεται να πει ο Στέλιος Χανταμπάκης– η Ειρήνη Παπαδοπούλου;...

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και στον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε η πρώην παίκτρια του Survivor και μίλησε μεταξύ άλλων για τα όσα έγιναν στο Survivor ενώ σχολίασε τη δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Χανταμπάκη προς την οικογένεια της!

«Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Με τον Στέλιο Χανταμπάκη κάναμε παρέα στο Survivor, αλλά στην πορεία άλλαξε η κατάσταση και κατάλαβα ότι είχε μοιραστεί πράγματα που τα είχα πει μόνο στον ίδιο. Δεν θέλω να επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πριν φύγω, τόνισα πως το σημαντικότερο για μένα είναι να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπειά μου. Πολέμησα πολύ με το “εγώ” και το πείσμα μου. Ωστόσο, τα παράπονα μαζεύτηκαν, έγιναν θυμός και μετά εγωισμός», αναφέρει η Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ προσθέτει:

«Από τότε που γυρίσαμε στην Αθήνα δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα με τον Στέλιο. Είμαι, όμως, σίγουρη ότι το εννοεί. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι ο καθένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του και να βελτιώνεται.

Χωρίς να τον γνωρίζω πολύ καλά, είχε στοιχεία που με κέρδισαν. Χάρηκα πολύ όταν ήρθε στην ομάδα μας. Όταν πήγα στο συμβούλιο και ψήφισα τον Στέλιο, το έκανα με αυθορμητισμό, γιατί είχα θυμό για την κατάσταση της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, δεν ένιωσα όμορφα όταν το έκανα.

Εκεί πήγα κόντρα στις αρχές και στα πιστεύω μου, αλλά μέσα στην αδικία προσπάθησα να είμαι δίκαιη. Εννοείται ότι μετά το συμβούλιο αυτομαστιγώθηκα. Είμαι αυστηρή και σκληρή με τον εαυτό μου»


Πηγή

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr