Σχέσεις

Ενας μεγάλος έρωτας για τον μεγάλο γιο της Δέσποινας Μοιραράκη! Εδώ και έναν χρόνο ο Γιώργος Μοιραράκης είναι τρελά ερωτευμένος με την καλλονή Βίβιαν Καραμάνου, και μάλιστα με τις... ευλογίες της μαμάς του. 

Τον παρακάλεσε να την αφήσει, να φύγει, αλλά εκείνος επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου. Η μητέρα δύο παιδιών, Ντον Μπέρτζις, 34 ετών, από τη νότια Ουαλία, ψηλάφισε μια μέρα το στήθος και αισθάνθηκε κάτι σαν μικρό όγκο, σαν οίδημα.

Εκμυστηρεύεται πράγματα για την καθημερινότητά του με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους αλλά και για τον ίδιο. Και με μεγάλη συγκίνηση ομολογεί ότι η ζωή του μπορεί να μην είναι όσο παραμυθένια φαίνεται, έχει όμως μια παραμυθένια οικογένεια… 

Από την αρχή του reality οι παίκτες είχαν μπει αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω! Τα καρφιά και οι μαχαιριές, δεν έχουν σταματημό!

Σε περίπτωση που είσαι πανέτοιμη να γνωρίσεις επιτέλους «τον έναν» και να βρεθείς σε μια ευτυχισμένη σχέση, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, θα πρέπει να αναρωτηθείς γιατί συμβαίνει αυτό.

Σελίδα 1 από 21

roumpos2