πρέπει να δεις…

Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων «Αναδημιουργώ Ανακυκλώνοντας»και καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, 25 & 26 Ιουνίου 2018

Την αντιμετώπιση των Ελλήνων απέναντι στους πρόσφυγες εξύμνησε ο Στινγκ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στα αποκαλυπτήρια ενός υφαντού τέχνης με ιδιαίτερο συμβολισμό και με την επιγραφή «Αγαπώ την Ελλάδα», στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ένα αγόρι εννιά ετών στην Ελλάδα υπέστη σοβαρή ζημιά στο μάτι, παίζοντας με έναν δείκτη λέιζερ. Το παιδί κοιτούσε συνεχώς την πράσινη δέσμη λέιζερ, με συνέπεια να ανοίξει τρύπα στον αμφιβληστροειδή φακό του αριστερού ματιού του και να χάσει το 80% περίπου της όρασής του.

Μια συγκινητική και απολύτως ταιριαστή απόφαση για την πλαζ της Βουλιαγμένης έλαβε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, δίνοντας της το όνομα ενός καλλιτέχνη που την αγάπησε και την ύμνησε όσο κανένας άλλος.

Ειδικότερα, ο μαθηματικός δίδασκε στις Α΄ και Γ΄ τάξεις του Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2012-2013 και κατά τη διάρκεια του μαθήματος, έκανε μέσα στην τάξη σεξουαλικά υπονοούμενα, σεξιστικά σχόλια κ.λπ., όπως κατήγγειλαν μαθητές, μαθήτριες και γονείς.

Σελίδα 1 από 255