Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 08:28

Το Ελληνόπουλο που έχει κλέψει τις καρδιές των Αυστραλών

Τον περασμένο Φεβρουάριο στο Φεστιβάλ της Lonsdale Street, στην Αυστραλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το “If I ain’t got you” της Alicia Keys, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, αφήνοντάς τους άφωνους με την ερμηνεία του και τη καταπληκτική φωνή του

.

Ο Ιάσωνας Μαυρουδής είναι ένα παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα και λόγω της οικονομικής κρίσης, βρέθηκε σε μια άλλη χώρα μακρία από συγγενείς και φίλους. Μαζί με τη μητέρα του, πριν 3 χρόνια εγκαταστάθηκαν στην Αυστραλία και τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αφού ο πατέρας της οικογένειας πήγε αρκετά αργότερα, λόγω προβλημάτων με τη βίζα.

Ο Ιάσωνας είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στη γνωστή σειρά τα Ζουζούνια, που προβάλλονταν σε ελληνικό κανάλι που έκλεισε. Μάλιστα στη σύντομη καριέρα του στη χώρα μας, είχε πολλές προτάσεις από διαφημιστικά πρακτορεία.

Οι γονείς του μικρού Ιάσωνα, μόλις είδαν την οικονομική κρίση να θεμελιώνεται στην Ελλάδα, πήραν την απόφαση να ψάξουν την τύχη τους σε άλλη χώρα. Η απόφαση τους αποδείχθηκε σωστή αφού και οι γονείς βρήκαν γρήγορα εργασία αλλά και ο Ιάσωνας στην επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό πρότζεκτ της Αυστραλίας και θα κυκλοφορήσει και μουσικό δίσκο με τα τραγούδια της σειράς.

Καλή επιτυχία Ιάσωνα...

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr