Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 20:42

Τέλος το "My style Rocks"! Πότε θα ρίξει αυλαία;

Το σόου που μας χάρισε αμέτρητες ατάκες και ακόμα περισσότερες ίντριγκες φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, το «My Style Rocks» θα προβάλλει τον τελικό του και θα αναδείξει τη νικήτρια την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, με τη νέα χρονιά να μας βρίσκει χωρίς την παραγωγή που κάλυπτε καθημερινά 2,5 ώρες στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

Το κανάλι του Φαλήρου γνωρίζει καλά πως το κενό που θα αφήσει στην απογευματινή ζώνη είναι τεράστιο, γι’ αυτό και έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Έτσι, τις δύο πρώτες εβδομάδες θα καλύψει τηλεοπτικό χρόνο με ελληνικές ταινίες, ενώ στη συνέχεια θα αυξήσει τον χρόνο «αέρα» της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της εκπομπής «Εδώ» κατά μισή ώρα, φτάνοντας το πλέον στις 2 ώρες μετάδοσης.

Το καλύτερο, όμως, δεν έχει έρθει ακόμα!

Όπως έγινε γνωστό, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να επαναφέρει την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» προκειμένου τόσο να στηρίξει τον δεύτερο κύκλο του Survivor όσο και να πετύχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και στην απογευματινή του ζώνη με ένα προϊόν δοκιμασμένο.

Η απογευματινή εκπομπή του Survivor θα διαρκεί και πάλι δύο ολόκληρες ώρες, με το μόνο που μένει να είναι να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα την παρουσιάσει…

Πηγή: dailymedia.gr

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr