Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 10:28

Nomads: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Αποδεκατίζονται οι Νομάδες της Ζούγκλας - Από την ομάδα της Φωτιάς ο τρίτος υποψήφιος, ο οποίος αποτέλεσε έκπληξη

Η δοκιμασία της Τρίτης στο Nomads ανέδειξε νικήτρια ομάδα εκείνη των Ωκεανών, με τους Νομάδες της Ζούγκλας να χάνουν το παιχνίδι και να μπαίνουν στη διαδικασία επιλογής δύο παικτών ως υποψηφίων για αποχώρηση.


Απόψε λοιπόν οι «πράσινοι» κλήθηκαν να επιλέξουν εκείνους που θα περάσουν μια δύσκολη εβδομάδα μέχρι να ψηφιστεί εκείνος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

Η Ειρήνη Ζάχου ως αρχηγός ψήφισε ως πρώτο υποψήφιο τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Από την ψηφοφορία της ομάδας, ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Νατάσα Καλογρίδη, καθώς την ψήφισαν ο Κωνσταντίνος Οροκλός και ο Λευτέρης Παρασκευάς. Η Νατάσα Καλογρίδη ψήφισε τον Λευτέρη Παρασκευά, ενώ ο Βασιλάκος ψήφισε την Ζάχου. 
Η εξέλιξη αυτή φέρνει και... ενοποίηση. Μετά την αποχώρηση του παίκτη, θα δημιουργηθούν δυο ομάδες και οι παίκτες της Ζούγκλας θα μοιραστούν σε αυτές.Ακολούθησε το αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο οι Νομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού τα έδωσαν όλα σε μία άκρως σκληρή και απαιτητική δοκιμασία. Η τελική νίκη κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο, με νικητές τους Ωκεανούς. Έτσι, η ομάδα της Φωτιάς οδηγήθηκε σε ψηφοφορία για να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, με το αποτέλεσμα να αποτελεί έκπληξη. 

Ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Γιώργος Μαυρίδης θα ήταν ακόμη μια φορά υποψήφιος λόγω των κακών σχέσεων και της συνεχούς κόντρας με τους άλλους παίκτες της ομάδας του, εκείνοι διέψευσαν τα προγνωστικά και έθεσαν ως τρίτη υποψήφια την Μαντώ Γαστεράτου.

 

protothema.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr