Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 23:19

Έπος: «Έμαθα ότι είμαι Θεός, δεν μπορώ να έρθω στο γραφείο»!

«Κάνω μετάνοια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Δεν μπορώ να κάνω τέτοια μετάνοια στο γραφείο». Αυτό είναι ένα απόσπασμα από την επιστολή που έστειλε κυβερνητικός αξιωματούχος στην υπηρεσία του στην Ινδία.

Ο Ραμεσάντρα Φεφάρ, προϊστάμενος μηχανικός σε υπηρεσία της τοπικής κυβέρνησης της Γκουζαράτ, ανακοίνωσε ότι είναι... Θεός και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Για την ακρίβεια είναι ο Κάλκι, η δέκατη μετενσάρκωση του Βισνού.

Υποστηρίζει, ακόμη, ότι χάρη στη μετάνοια και την προσευχή του η χώρα έχει ευλογηθεί με πολλές βροχές, δίνοντας... εντυπωσιακό τόνο σε μία ιστορία που έχει κάνει τον γύρο των social media.

Ο Ινδός, μιλώντας σε μέσα της χώρας του, δήλωσε «Ακόμη κι αν δε με πιστεύετε είμαι όντως η δέκατη μετενσάρκωση του Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες. Συνειδητοποίηση ότι είμαι ο Κάλκι όταν ήμουν στο γραφείο μου τον Μάρτιο του 2010. Από τότε έχει θεϊκές δυνάμεις».

Ο Φεφάρ, απαντώντας στην υπηρεσία του όταν ζήτησε εξηγήσεις επειδή δεν εμφανίστηκε στο γραφείο δήλωσε «Κάνω μετάνοια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Δεν μπορώ να κάνω τέτοια μετάνοια στο γραφείο».

Υποστηρίζει ότι η συνεχιζόμενη μετάνοιά του και προσευχή έχει φέρει καλές βροχές στη χώρα του τις τελευταίες δεκαεννέα ημέρες.

Καλεί, ακόμη, την υπηρεσία του να αποφασίσει «εάν είναι πιο σημαντικό για την υπηρεσία να με υποχρεώσει να κάθομαι στο γραφείο και να χάνω τον καιρό μου ή να κάνω κάποια σημαντική δουλειά για να σώσω τη χώρα από την ξηρασία».

Ο Φεφάρ έχει πάει στη δουλειά του μόλις 16 ημέρες τους τελευταίους οκτώ μήνες..

 

athensmagazine.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr