Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 15:58

“Anais” Νέα πρόταση στη νυχτερινή διασκέδαση της Καλαμάτας από τα «παλιά»

Στο κέντρο της Καλαμάτας, Ιατροπούλου 12 και Σιδηρ. Σταθμού (πρωην Casagrande) έρχεται με φόρα από τα παλιά, ένα καινούργιο μαγαζί να μας αναδείξει την διασκέδαση με την ίδια πετυχημένη συνταγή, του μαγαζιού που έχει γράψει την δικιά του ιστορία στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Πριν από 30 χρόνια περίπου ο γνωστός τώρα πλέων καναλάρχης Νίκος Μπελόγιαννης, είχε φέρει επανάσταση στην νυχτερινή διασκέδαση της Καλαμάτας με το “Anais” (Ακρίτα 135) δημιουργώντας το αδιαχώρητο στο μαγαζί, γεμίζοντας χαρά και διασκέδαση τους επισκέπτες.

 30 χρόνια μετά ο υιός Γιωργος Μπελόγιαννης γνωστός στο ευρύ κοινό της πόλης, για της ικανότητες του με τη μουσική και τις επιλογές που επιθυμεί ο κόσμος να διασκεδάσει, φέρνει τη δική του πρόταση στον όροφο της Ιατροπούλου, εκεί όπου θα σας προσφέρει μερικές ξεχωριστές γεύσεις από φαγητό, σνακς, ποτά και κρασί, όλα αυτά φυσικά, υπό την συνοδεία των ήχων του πιάνου, μαζί με τραγούδια κλασικά, διαχρονικά, αλλά και τα τελευταία ερωτικά.

Από Τετάρτη 22 Νοεμβρίου θα ανοίγει καθημερινά από τις 9 μ.μ. – τις Κυριακές από το μεσημέρι στη μία έως τις 10 το βράδυ.

Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στο kalamatatimes.gr ευχόμαστε Καλές δουλειές, με πολλές επιτυχίες στην νέα επαγγελματική καριέρα του Γιώργου Μπελόγιαννη

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

Last modified on Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 16:08