Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 13:40

YIAMAS Gastro Bar γιατί η γεύση είναι εμπειρία! Συνεχίζονται οι Βραδιές γνωριμίας με την Ελληνική Γαστρονομία

Στα μεσα του Σεπτέμβρη, σε μια περίοδο που οι περισσότεροι αποχαιρετούν το καλοκαίρι, το Yiamas Gastro Bar μας συνεχίζει δυναμικά, διοργανώνοντας βραδιές γνωριμίας με την Ελληνική Γαστρονομία.

 

Με 4 βραβεία ( ESTIA AWARDS 2017) και μια θέση ανάμεσα στα 100 καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια, το Yiamas Gastro Bar,  δημιουργεί χωρίς να επαναπαύεται,  αποδεικνύοντας ότι η ομαδική  δουλειά με όραμα και ποιότητα μπορεί να φέρει  ένα εστιατόριο, σε πρώτη θέση σε μόλις 2,5 χρόνια λειτουργίας.

 

Οι εντυπώσεις των επισκεπτών,  οι κριτικές από Αθηναϊκά site και επιφανείς γευσιγνώστες,  τα  επαναλαμβανόμενα επιχειρηματικά  δείπνα και οι prive κοινωνικές εκδηλώσεις  μαρτυρούν μοναδικές  εμπειρίες.

 

Ως ..καλοκαιρινή επίγευση για φέτος μέσα από 3  διαφορετικές θεματικές  βραδιές,  νέοι και καταξιωμένοι chef   μας παρουσιάζουν το δικό τους σενάριο Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας.

 

Την αρχή έκανε ο Γκίκας Ξενάκης στα τέλη Αυγούστου με μια άκρως πτυχωμένη παρουσία. Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου την σκυτάλη παίρνει ο Κύρκος Ζήσης  που που ζει και δραστηριοποιείται στο Βέλγιο.

 

Χαρακτηριστικά μας έγραψε τα εξής :

 

“ Μια υπόσχεση σε εναν φίλο και συνάδελφο στο να με ξεναγήσει και να περάσουμε κάποιες μέρες στη Μεσηνιακη Μανη , τρώγοντας φρέσκο ψάρι στο Λιμενι ,πίνοντας τσιπούρα στη Στούπα γεννήθηκε η ιδέα ενός Μενου απλού, με αγαπημένα Μεσσηνιακα προϊόντα.
Μετά απο αρκετά χρονια εκτός Ελλάδας δουλεύοντας δίπλα σε αρκετούς “ μισελενατους” Σεφ ίσως να ειναι ενα καπρίτσιο ενα μενου απλό αλλά λιγο αλλιώς . Θα αφήσω το Βέλγιο για λίγες μέρες και θα σας περιμένω στο Yiamas στις 18/9 .
Με εκτίμηση
Κυρκος Ζησης .
Www.kyrkoszisis.com

 

Κύρκος Ζήσης : με παρουσία στο Yiamas Gastro Bar στις  18.09.17

 

Από το Αριστερα Δεξια του Καραμολέγκου στο Balthazar του Τσιακστιρα, μια μεγαλη σταση για 8 χρόνια δίπλα στον Jerome Serres, Ηριδανος, Πιλ Πουλ, Bijgaarden Belgium, Ubay Lebanon. Μια βόλτα  στην νοτιοανατολικη Μεσογειο στο Macakizi Boutique Hotel που κρατησε 4 χρόνια, συνεργασιες με σεφ όπως Anthony Genovese, Toshitaka Omiva, David Tounatain, Chistine Manfield, Jean Pierre Brubeau, Aret Sahakyan, Maksut Aksar, Giancarlo Gottardo, Pascal Devalkeneer και πλεον owner του kyrkoszisis.com & “Φαβα” μυστικά δείπνα με εδρα το Βελγιο. Στις 18.09.17 στο Yiamas, δημιουργώντας ένα μενού όχι με “υφες” απλά. Απλό με αγαπημένα προιόντα και υλικά της Μεσσηνιακής περιοχής.

 

Το Yiamas Gastro Bar βρίσκεται κοντά σας καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 02:00 το βράδυ. https://www.facebook.com/YiamasGastroBar.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr