Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 21:39

Το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι ξεκίνησε… (photos+video)

Το πάρτι με έμβλημα την γάτα ξεκίνησε….

Την Παρασκευή στις 12 Ιανουαρίου το Καλαματιανό καρναβάλι πραγματοποίησε πάρτι, στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας με μουσική και εδέσματα, όπου τα γκρουπ είχαν τοποθετήσει τις στολές τους στο φουαγιέ.

Από αυτή την εβδομάδα ξεκάνει και επίσημα το καλαματιανό καρναβάλι, σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου της καρναβαλικής επιτροπής κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου στο kalamata Times, με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, έντονο ενδιαφέρων να δημιουργήσουν γκρουπ με εύθυμους ρυθμούς και αρκετή όρεξη.

Οι καρναβαλιστές ήδη έχουν στήσει τις στολές τους στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας και ακόμα περισσότεροι δεν έχουν προλάβει και αναμένονται στο προσεχές μέλλον, οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα είναι πλούσιες και φέτος, ώστε ο επισκέπτης αλλά και ο καλαματιανός να το ευχαριστηθεί.

Στη συνέχεια η δημοτικός σύμβουλος και μέλος της καρναβαλικής επιτροπής κυρία Χρύσα Λιάππα, μας δήλωσε πως όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να περάσει από το Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, να πάρει ιδέες να δει τις στολές και σε όποιο γκρουπ του αρέσει να συμμετάσχει.

Καλό Καλαματιανό καρναβάλι με υγεία και χαρά…

 

 

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr