Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 20:36

«Μαγικός Σταθμός» Χριστούγεννα στην Καλαμάτα παγοδρόμιο και Λούνα Παρκ

Ο «Μαγικός Σταθμός» απο το Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου, έρχεται στην Καλαμάτα για να φωτίσει τις μέρες των γιορτών, γεμάτη λάμψη, πολύχρωμα φωτάκια και ένα τεράστιο νεραιδόσπιτο, όπου υπάρχει το ταχυδρομείο,  γεμάτο ξωτικά νεράιδες, καλικατζαράκια και φυσικά ο Άγιος Βασίλης, ώστε να προσφέρουν άπλετη χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις μέρες των Χριστουγέννων.

Στο σπίτι του Αγίου Βασίλη, οι μικροί επισκέπτες θα συναντήσουν τον πολυαγαπημένο Άγιο, να κάθεται στην πολυθρόνα του, μπροστά από το τζάκι. Μπορούν εάν θέλουν, να του μιλήσουν ή να φωτογραφηθούν μαζί του. Πριν επισκεφθούν όμως τον Άγιο Βασίλη, ο σκανδαλιάρης βοηθός του φροντίζει, ώστε να ετοιμάσουν όλοι το φετινό τους γράμμα για τον Άγιο Βασίλη, με κάθε επισημότητα.

Ο σταθμός των τρένων στην Καλαμάτα έχει μεταμορφωθεί σε ένα πλήρως διαμορφωμένο χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλους ένα τεράστιο λούνα Παρκ, ιδανικό για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε στο κέντρο της πόλης εύκολα προσβάσιμο από τον οποιοδήποτε.

Το παγοδρόμιο αποτελεί τον πιο πολυπόθητο προορισμό εξόδου για τα μικρά παιδιά, κι αφού δεν μπορούμε να τους χαλάσουμε χατίρι, ευκαιρία να ξεφαντώσουν μαζί σας.

 

Ma-Gia

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

 

Last modified on Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 11:39