Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 19:27

Αντωνία Μπούζα: Ο Καμμένος, επιλέγει το δρόμο της λάσπης και της σπίλωσης, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνία!

Συνεχή είναι τα πλήγματα και η αναταραχή στην Ελληνική κοινωνία. Με αφορμή την απόφαση αναδιάταξης των στρατοπέδων στη Χώρα μας, διαφαίνεται πως πρόκειται για άστοχη πολιτική  απόφαση που εκ των χρόνιων παλινωδιών, δεν παραπέμπει  σε κάποιο συνολικό κοστολογημένο σχεδιασμό παρά σε απόφαση του γονάτου, ενώ συγχρόνως, διεφάνη σαν εμμονές και εμπάθειες που προβληματίζουν.

Ο κ. Καμμένος στην επιχειρηματολογία του για τη δυσμενή εξέλιξη της υπόθεσης του ιστορικού  στρατοπέδου Καλαμάτας, όπου ανατρέπονται πρόσφατες καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις περι παραμονής και συνέχισης της λειτουργίας του, κατά την προσφιλή του τακτική, επιλέγει το δρόμο της λάσπης και της σπίλωσης, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνία  και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .

Η ατυχης ανάμειξη στην παράδοξη επιχειρηματολογία του κ. Καμμένου,του άξιου ποιμενάρχη Μεσσηνίας κ.Χρυσοστόμου, διατρανώνει πως στη Χώρα μας ο πολιτικός πολιτισμός και η σοβαρότητα, αποτελούν  οριστικά παρελθόν και στο βωμό της απόσεισης ευθυνών και παραπληροφόρησης, δυστυχώς όλα γίνονται πλέον!

 

Αντωνία Μπούζα

Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr