×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 581

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει στην Καλαμάτα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους από 29 έως 64 ετών

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νησων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας διοργανώνει σεμινάρια πληροφορικής με στόχο την επιμόρφωση και την πιστοποίηση στις Βασικές Γνώσεις και Δεξιότητες Χρήσης Ηλεκτρικών Υπολογιστών.

Ταλέντα και ικανότητες στους τομείς της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών αναζητούν 15 εταιρείες λογισμικού ανάμεσα σε μηχανικούς, προγραμματιστές, επιστήμονες με τεχνική κατεύθυνση, άτομα από συνοδευτικές κατηγορίες επαγγελμάτων όπως το μάρκετινγκ, αλλά και φοιτητές. 

Oι περισσότεροι γνωρίζουν μόνο το επίδομα ανεργίας, ενώ υπάρχουν πολλά άγνωστα ειδικά επιδόματα που χορηγούνται είτε μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας, είτε σε μισθωτούς που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ή σε επίσχεση εργασίας, είτε λόγω αφερεγγυότητας εργοδότη, είτε ακόμη σε νέους 20-29 ετών, σε νέες μητέρες καθώς και σε άλλες κατηγορίες.

Σελίδα 1 από 5