Τρίτη , Νοέμβριος 12 2019
Η Βραζιλιάνα Julia Gatelli Nounes στον Mεσσηνιακό
Η Βραζιλιάνα Julia Gatelli Nounes στον Mεσσηνιακό

Η Βραζιλιάνα Julia Gatelli Nounes στον Mεσσηνιακό

Sharing is caring!

Την 22χρονη ακραία Julia Gatelli Nounes απέκτησε ο Μεσσηνιακός, με την οποία ενισχύει σημαντικά την ομάδα βόλεϊ εν όψει του πρωtαθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η νεαρή αθλήτρια (ύψος 1.81), έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες τόσο στο Βραζιλία, αλλά και άλλων χωρών. Στη Βραζιλία η πορεία της αξιόλογη, χαρίζοντάς της μια θέση στην Εθνική U19 με την οποία συμμετείχε στο Southamerican Cup, το 2014 στη Χιλή.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα του Μεσσηνιακού ΓΣ, το προηγούμενο (αντιμετωπίζοντας το Αιγάλεω και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου) και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αντιμετωπίζοντας τον Απολλώνιο και τον Ηρακλή Κηφισιάς. Στην προπονήτρια Γωγώ Σουρή δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ως προς την ετοιμότητα της ομάδας και τη βελτίωση των αθλητριών της. Μάλιστα διαπίστωσε ότι ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας αυξάνεται, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 με τον εντός της έδρας μας αγώνα στις 4μμ με την ομάδα της Αργυρούπολης.

Την αποστολή στην Αθήνα απετέλεσαν οι Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, Κουτσουροπούλου, Μπένου, Μπεσή, Βακάλογλου, Αραπάκη, Gatelli, Αναγνώστου, Μαθιουδάκη, Μπούκουρα, Κουτσοβίτη, Γρίβα. Τις αθλήτριες συνόδευσαν οι Δροσινός, Χρονόπουλος και Ζεργιώτης.

Παράλληλα με εντατικό ρυθμό προετοιμάζονται στο γήπεδο του Πολυκλαδικού οι αθλήτριες των Αναπτυξιακών Ομάδων του ιστορικού Συλλόγου, εν όψει της έναρξης των πρωταθλημάτων τους. Ο λόγος για τις Διακουμέα, Μάνα, Μπουλούκου, Αδαμοπούλου, Λυμπεροπούλου, Κάργα,Μαραγκούλια, Λάζαρου, Μπουγά, Τσάλτα, Γεωργιοπούλου, Μουργή και Μαστορέα.

Η Βραζιλιάνα Julia Gatelli Nounes στον Mεσσηνιακό

Δες και αυτό

Η Βραζιλιάνα Julia Gatelli Nounes στον Mεσσηνιακό

Ηχηρό Παρών στο Navarino Challenge ο Μεσσηνιακός ΓΣ!

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΗχηρό Παρών στο Navarino Challenge ο Μεσσηνιακός ΓΣ! Ηχηρό παρών έδωσε την …

shares