Connect with us

Ομορφιά

Η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ωραίες υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ωραίες υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές 1

Η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ωραίες υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές

Οι δημοτικές εκλογές φέτος ξεχωρίζουν λόγω της ανανέωσης στους εκλογικούς καταλόγους, και τη παρουσία σε αυτούς αρκετών νέων ηλικιακά.

Το μεγάλο άνοιγμα σε νέους και νέες ακόμα και από παραδοσιακές δυνάμεις, δίνει το δικαίωμα σε μια ευρύτερη συμμετοχή του κόσμου με τα κοινά.

Η πόλη που ξεχωρίζει εώς τώρα για τις όμορφες και δυναμικές της υποψήφιες είναι η Θεσσαλονίκη.

Επιλέξαμε μερικές και σας τις παρουσιάζουμε…

Πηνελόπη Αντωνίου

Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Μαζί» της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ωραίες υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές 2

Ιωάννα Μάρκου

Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας» του Χάρη Αηδονόπουλου.

Δήμητρα Χαριτίδου

Η Δήμητρα Χαριτίδου είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκηείναι το μέλλον» του Γιώργου Ορφανού.

Η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ωραίες υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές 3

Αιμιλία Σαββάτη

Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Θετικά» του Μάκη Κυριζίδη.

Η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ωραίες υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές 4

Βιβή Αναγνώστου

Είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη», του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Η Θεσσαλονίκη έχει τις πιο ωραίες υποψήφιες στις δημοτικές εκλογές 5

Ομορφιά

Μακιγιάζ μετά τα 50: Ποιες αποχρώσεις κολακεύουν μια ώριμη κυρία και καλύπτουν τις ατέλειες του δέρματος

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Μακιγιάζ μετά τα 50: Ποιες αποχρώσεις κολακεύουν μια ώριμη κυρία και καλύπτουν τις ατέλειες του δέρματος 18

Μακιγιάζ μετά τα 50: Ποιες αποχρώσεις κολακεύουν μια ώριμη κυρία και καλύπτουν τις ατέλειες του δέρματος

Μακιγιάζ ώριμης επιδερμίδας δείχνει βήμα – βήμα η Filio Sarantinou, η Ελληνίδα make up artist, μέσω του καναλιού της στο YouTube.

Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα σε ένα γυναικείο πρόσωπο και ν’ αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της, καλύπτοντας μικρές ή ακόμη και μεγάλες ατέλειες του δέρματος, αλλά και απλά σημάδια γήρανσης, αρκεί να γίνεται σωστά.

Στην περίπτωση όμως που χρησιμοποιείτε χρώματα και αποχρώσεις που δεν ταιριάζουν στην ηλικία και τον τόνο του δέρματός σας ή το μέικ απ σας είναι πολύ βαρύ, τότε το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό, ενώ το μόνο που καταφέρνετε είναι να φαίνεστε μεγαλύτερες απ’ ότι πραγματικά είστε.

Παρακάτω θα δείτε πολύτιμα μυστικά για να δείχνετε νεότερες. Εάν έχετε περάσει τα πενήντα, ακολουθήστε τις συμβουλές της make up artist και θα δείχνετε μικρότερη και πιο όμορφη.

Μακιγιάζ ώριμης επιδερμίδας: Αποφύγετε το μπλε

Η μπλε σκιά ματιών θεωρείται συνώνυμο του κακού μακιγιάζ, εκτός και αν χρησιμοποιείται από επαγγελματία ή γνωρίζετε πολύ καλά τον σωστό τρόπο εφαρμογής της.

Σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι να συνδυάζετε με ουδέτερα χρώματα και γήινους τόνους, όπως το καφέ, ειδικά όταν εφαρμόζεται σε πιο ώριμες επιδερμίδες.

 

Μακιγιάζ ώριμης επιδερμίδας: Απαρνηθείτε το γκλίτερ

 

Οι glitter σκιές, σε σχέση με αυτές που απλά χαρίζουν ένα ανεπαίσθητο γυάλισμα, κάνουν τις λεπτές γραμμές να φαίνονται εντονότερες.

Μακιγιάζ ώριμης επιδερμίδας: Επιλέξτε μολύβια χειλιών σε παρόμοιες αποχρώσεις με τα κραγιόν

 

Εφαρμόζοντας ένα σκούρο μολύβι πάνω σε μια ανοιχτή απόχρωση κραγιόν, όχι μόνο κάνετε το μακιγιάζ σας να δείχνει ξεπερασμένο, αλλά και κάποιες μικρές ρυτίδες που μπορεί να έχετε στα χείλη, γίνονται πιο εμφανείς και ορατές.
Το πρόβλημα εντείνεται στην περίπτωση που τα χείλη σας είναι σχετικά λεπτά.

 

Χρώματα που θα σας δείξουν νεότερες

– Σαμπανιζέ, ροδακινί και φωτεινές χάλκινες αποχρώσεις.
– Βερυκοκί, σε αποχρώσεις κανέλας και στο χρώμα του δέρματος.
– Στα χρώματα της λεβάντας, του απαλού ροζ και σε τόνους ηλιόλιουστης επιδερμίδας.

Μακιγιάζ μετά τα 50: Ποιες αποχρώσεις κολακεύουν μια ώριμη κυρία και καλύπτουν τις ατέλειες του δέρματος

Συνέχεια ανάγνωσης

Ομορφιά

Η πρωτεΐνη της νεότητας βρέθηκε κι είναι αυτή!

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

Η πρωτεΐνη της νεότητας βρέθηκε κι είναι αυτή! 19

Η πρωτεΐνη που βρέθηκε ότι μπορεί ν’ ανοίξει τον δρόμο για το «ελιξήριο της νεότητας» μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση ογκολογικών παθήσεων.
Ομάδα Ρώσων επιστημόνων υποστηρίζει πως βρήκε την πρωτεΐνη της νεότητας, η οποία προστατεύει τα κύτταρα από το άγχος. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν πως το ριβονουκλεϊκό οξύ (RNA) είναι σε θέση να συνθέσει την πρωτεΐνη, η οποία μας προστατεύει απ’ το στρες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας μπορούν στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν τόσο για την παραγωγή φαρμάκων κατά της γήρανσης όσο και για την καταπολέμηση των ογκολογικών παθήσεων.

«Αποδείχθηκε ότι η τελομεράση που βρίσκεται στο ριβονουκλεϊκό οξύ, κωδικοποιεί την πρωτεΐνη , που βοηθάει τα ανθρώπινα κύτταρα να αντισταθούν στο στρες… Η ανακάλυψη της νέας πρωτεΐνης παρουσιάζει ενδιαφέρον επειδή εντοπίσθηκε στην σύνθεση του ριβονουκλεϊκού οξέος, όπου πίστευαν ότι δεν μπορούσε να κωδικοποιηθεί ( η διαδικασία σύνθεσης της πρωτεΐνης). Η νέα αυτή πρωτεΐνη μελετάται ενεργά ως συστατικό της τελομεράσης ( ένζυμο, που προσθέτει ιδιαίτερες επαναλαμβανόμενες συνέχειες στο DNA)», σημείωσε η Μαρία Ρουμπτσόβα, η οποία συμμετείχε στην έρευνα.

Σημειώνεται πως οι έρευνες, οι οποίες αφορούν τη γήρανση και την ανανέωση του ανθρώπινου οργανισμού, έχουν στενή σύνδεση με την κατανόηση του μηχανισμού της κυτταρικής διαίρεσης και της ικανότητας των κυττάρων να αντισταθούν στο στρες, το οποίο προκαλείται για παράδειγμα από διάφορα είδη ακτινοβολίας, τοξίνες ή από ανεπαρκή διατροφή του κυττάρου.

Στην πλειοψηφία τους, τα κύτταρα διαιρούνται σ’ έναν περιορισμένο αριθμό, επειδή το DNA με την κάθε κυτταρική διαίρεση που υφίσταται χάνει τα επαναλαμβανόμενα τμήματα του, που είναι οι τελομεράσες. Μόλις οι τελομεράσες ελαχιστοποιηθούν και φθάσουν σε κρίσιμο σημείο, η περαιτέρω κυτταρική διαίρεση καθίσταται αδύνατη και το κύτταρο πεθαίνει.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, τα εμβρυικά, τα βλαστικά και τα καρκινογόνα κύτταρα μπορούν να διαιρούνται στην ουσία απεριόριστα χάρη σ’ αυτό το ένζυμο της τελομεράσης, το οποίο χτίζει μέχρι τέλους τις τελομεράσες στα άκρα του DNA, αυξάνοντας μ’ αυτό τον τρόπο τον αριθμό των κύκλων της κυτταρικής διαίρεσης.

«Ανακαλύψαμε ότι (η τελομεράση του ριβονουκλεϊκού οξέος) μπορεί να έχει και μια ακόμη πρόσθετη λειτουργία, εάν βρίσκεται στον πυρήνα του κυττάρου και όχι στο κυτταρόπλασμα. Η μελέτη όλων των ιδιοτήτων της τελομεράσης μπορεί να οδηγήσει τους επιστήμονες στην δημιουργία «του ελιξήριου της νεότητας» και να συμβάλει στην καταπολέμηση των ογκολογικών παθήσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου της Μόσχας.

ΠΗΓΗ

Συνέχεια ανάγνωσης

Ομορφιά

GNTM: Αυτά είναι τα 10 από τα 22 κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι

Kalamata Times

Ανέβηκε

στις

GNTM: Αυτά είναι τα 10 από τα 22 κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι 20

Η Μέγκι Ντρίο την οποία γνωρίσαμε πέρσι μέσα από το GNTM αποκάλυψε τα ονόματα των κοριτσιών που θα μπουν φέτος στο ριάλιτι μόδας.

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», το μοντέλο αποκάλυψε τα 10 από τα 22 μοντέλα που θα μπουν φέτος στο σπίτι του GNTM. Τα επίδοξα μοντέλα που θα μπουν φέτος στο σπίτι του Greece’s Next Top Model είναι 22.

Οι 10 από τις κοπέλες που θα συγκατοικήσουν στο reality μόδας είναι οι: Χαρά Παππά, Κάτια Ταραμπάνκο, Ίλντα Κρόνι, Πόπη Γαλέτσα, Σία Ευαγγέλου, Μαριάννα Γρηγορίου, Λυδία Κατσανικάκη, Ασημίνα Χαρίτου, Κωνσταντίνα Φλώρου, Σουζάνα Κουόλ.

https://www.youtube.com/watch?v=XksmAmdOsDw

[ΠΗΓΗ]

Συνέχεια ανάγνωσης

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ