Kalamata Times

Έγιναν Οι Κηδείες Των 3 Γυναικών Στην Καλαμάτα

Έγιναν Οι Κηδείες Των 3 Γυναικών Στην Καλαμάτα 1
Κοινοποιησέ το

Στην Καλαμάτα κηδεύτηκαν σήμερα σε κλίμα βαθιάς οδύνης με διαφορά λίγων ωρών, οι τρεις άτυχες γυναίκες που βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από την έκρηξη στην ταβέρνα. 

Τραγική φιγούρα στην κηδεία της 53χρονης Ελένης Μπιτσώνη  Κουβάτσου, ήταν ο σύζυγος της και ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Ο 53χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με εγκαύματα στα χέρια και υποβασταζόμενος από τις δυο κόρες του, είπε το στερνό αντίο στον άνθρωπο του.

Θλίψη, οδύνη και σπαραγμός και στην κηδεία της Αδαμαντίας Βουγιουκλή –  Κωνσταντινέα. Τα τέσσερα παιδιά της και ο σύζυγος της αποχαιρέτησαν την 46χρονη γυναίκα, η οποία πήγε για ένα μόνο μεροκάματα στην ταβέρνα το μοιραίο Σάββατο και έμελλε να χάσει τη ζωή της.

Φίλοι και συγγενείς με λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια είπαν το στερνό αντίο και στην 53χρονη Ελένη Πανουσοπούλου, στην τρίτη μαγείρισσα της ταβέρνας.

Στο μεταξύ, την εισπνοή αιθάλης που ενδεχομένως να προκάλεσε ασφυξία, «βλέπει» ο ιατροδικαστής Ναυπλίου  Καλαμάτας ως πιθανή αιτία για τον θάνατο των τριών γυναικών. Την τελική απάντηση θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ STAR


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version