Kalamata Times

Διαλέγουμε τον κατάλληλο καναπέ γωνία

Διαλέγουμε τον κατάλληλο καναπέ γωνία 1
Κοινοποιησέ το

Διαλέγουμε τον κατάλληλο καναπέ γωνία

Τα τελευταία χρόνια ο καναπές γωνία έχει μονοπωλήσει την εσωτερική διακόσμηση και όχι άδικα, αφού προσφέρει το πολυπόθητο αίσθημα χαλάρωσης και άνεσης ιδανικό κατά την επιστροφή στο σπίτι από το άγχος, την κούραση και τους περιορισμούς της καθημερινότητας.

Ο καναπές γωνία είναι το μέρος που φιλοξενεί όλη την οικογένεια, καθώς χωράει τους πάντες με μεγάλη άνεση και ευελιξία. Ένα έξυπνο κομμάτι επίπλωσης που ορίζει τον χώρο του καθιστικού, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας γύρω από αυτόν και συνδυάζεται εύκολα με όλα μας τα έπιπλα.

Εάν λοιπόν το επιτρέπει η χωροταξία του σαλονιού σας και θέλετε να κάνετε μια διαχρονική και ποιοτική επιλογή που θα σας συντροφεύει σε βάθος χρόνου, επιλέξτε τον γωνιακό καναπέ που σας ταιριάζει.

Πώς θα διαμορφώσουμε τον καναπέ γωνία ανάλογα με τη διακόσμησή μας:

Θέλετε το γωνιακό σαλόνι να ξεχωρίζει ή να γίνει ένα με τον χώρο; Ένα μεγάλο γωνιακό σαλόνι αναμφίβολα θα γίνει το επίκεντρο του χώρου γι’ αυτό προτείνουμε να επιλέξετε ουδέτερα και δευτερεύοντα χρώματα. Το χρώμα του υφάσματος του καναπέ παίζει καθοριστικό ρόλο στην αισθητική του χώρου και επιλέγοντας ύφασμα σε ανοιχτόχρωμο ουδέτερο χρώμα μπορείτε να δημιουργήστε εντυπωσιακές αντιθέσεις με λίγη φαντασία χωρίς να δυσκολευτείτε για το πώς θα τον συνδυάσετε με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Το αρνητικό ωστόσο με τα ανοιχτά χρώματα είναι ότι λερώνονται πιο εύκολα, γι’ αυτό προσοχή να επιλέξετε αλέκιαστο ύφασμα. Μια ασφαλής επιλογή βέβαια είναι το γκρι χρώμα, αφού εναρμονίζεται εύκολα με τον χώρο και όλες τις διακοσμητικές σας προθέσεις και παράλληλα είναι αρκετά σκούρο ώστε να κρύβει τυχόν λεκέδες. Μάλιστα, ο καναπές γωνία σε γκρι χρώμα μπορούν να διακοσμηθούν με μεγάλα μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις και μεγάλα μοτίβα, χωρίς να κάνουν τον χώρο να δείχνει φορτωμένος.

Κατά γενικό κανόνα ωστόσο, ένας μεγαλύτερος καναπές γωνία φαίνεται υπέροχος σε απλό ύφασμα, ενώ οι μικρότεροι καναπέδες φαίνονται εκπληκτικοί με ένα διακριτικό μοτίβο.

Όσον αφορά το ύφασμα του καναπέ γωνία, μερικά από τα πιο συνηθισμένα υφάσματα είναι τα παρακάτω. Το σενίλ πρόκειται για ένα μαλακό ύφασμα με βελούδινη αίσθηση, που ωστόσο χρειάζεται ειδική περιποίηση για να μην φθαρεί.

Το βαμβακερό ύφασμα διακρίνεται για την ιδιαίτερη αίσθηση δροσιάς που χαρίζει η υφή του, αλλά και τις υποαλλεργικές ιδιότητες που το καθιστούν φιλικό προς το δέρμα. Ωστόσο τσαλακώνεται πολύ εύκολα.

Για τον λόγο αυτό ο συνδυασμός του με πολυεστέρα το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό, το βοηθάει να μην τσαλακώνεται, να στεγνώνει εύκολα και να μην μαζεύει στο πλύσιμο. Επομένως, ο καναπές γωνίας αυτού του τύπου εκτός από χρηστικότητα προσφέρει και ιδιαίτερες ευκολίες.

Τέλος, το τεχνόδερμα προσδίδει μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης. Ευέλικτο στη φροντίδα του, πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα στη συντήρηση υφάσματα.

Εξετάστε προσεκτικά τις ανάγκες σας και την αίσθηση που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας και επιλέξτε καναπέ γωνία ανάμεσα σε μια γκάμα από μοναδικά έπιπλα Sofa.gr.

Διαλέγουμε τον κατάλληλο καναπέ γωνία


Κοινοποιησέ το
Exit mobile version