Δευτέρα , 27 Ιανουαρίου 2020
athoothike andreas giakoumakis zitisan siggnomi 600x315 - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη

Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη

Sharing is caring!

Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειδικείο Ιωαννίνων τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε βάρος του οποίου είχε καταθέσει μήνυση ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για προσβολή της τιμής και απλή σωματική βλάβη. Η διαδικασία ήταν συνοπτική.

Ο πρώην διευθυντής ζήτησε να ανακληθεί η μήνυση, όμως ο πατέρας του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν δέχτηκε και η διαδικασία εξελίχθηκε.

Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής ρωτήθηκε από την έδρα εάν ζητάει συγνώμη για την υποβολή της μήνυσης και απάντησε καταφατικά.

athoothike andreas giakoumakis zitisan siggnomi 2 - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Γιακουμάκης υποστήριξε πως ποτέ δεν εκφράζεται με τον τρόπο που αναφέρεται στη μήνυση.

To επεισόδιο είχε σημειωθεί αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο Εφετείο στις 8/12/2017 όπου εκδικάζονταν η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον πρώην διευθυντή να ασκεί μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

athoothike andreas giakoumakis zitisan siggnomi 3 - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη

Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη

[daynight.gr]

Πηγή

ilias poulis home - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη oinomessinia - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη 24173577 212881032587180 6080907507292582957 o - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη niniosbanner 1 - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη MYLO Indian Palace Restaurant - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη perrotis - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη mavreas1anigif - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη krystalkyriakoanigif - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη YPODIMATA - Αθωώθηκε ο Ανδρέας Γιακουμάκης και του ζήτησαν και συγγνώμη

Δες και αυτό

giakumakisdiki3 310x165 - Δίκη Γιακουμάκη: Βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων στο δικαστήριο

Δίκη Γιακουμάκη: Βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων στο δικαστήριο

Sharing is caring!Κοινοποίησέ το0Tweet0sharesΔίκη Γιακουμάκη: Βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων στο δικαστήριο Συνεχίζεται σήμερα η ακροαματική …

shares