Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 19:39

Ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Για 2η συνεχόμενη φορά συμμετέχει ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, τουρισμού και πολιτισμού «Ελλάδος Γεύση», που διεξάγεται από 18 έως 21 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Ο Δήμος Μεσσήνης σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό του χώρο 21τμ.,  προβάλλει τον τουρισμό , τον πολιτισμό και τη γαστρονομία, μέσα από το τουριστικό του πληροφοριακό υλικό αλλά και δίνοντας την ευκαιρία σε επιχειρήσεις του Δήμου να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Συγχρόνως την Παρασκευή 19 Μαΐου, στην κουζίνα της Παραδοσιακής Γειτονιάς που έχει στηθεί στην έκθεση, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση γαστρονομίας, καθώς ο ΣΕΦ Μιχάλης Αγγελόπουλος, θα μαγειρέψει με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και παρουσιάσει μια γεύση από το Δήμο Μεσσήνης στους επισκέπτες.

Για το Δήμο Μεσσήνης η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την 3η έκθεση στην οποία συμμετέχει μέσα στο 2017 και την 7η έκθεση στην οποία συμμετέχει τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ εντάσσετε στο πλαίσιο μιας γενικότερης στρατηγικής τουριστικής προβολής και ανάδειξης των αξιοθέατων του Δήμου Μεσσήνης. 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

 

roumpos2

paulidisHome1