Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τοπικά

Το 6ο Καλαματιανό καρναβάλι ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με τη καρναβαλική παρέλαση και την συναυλία από τους Locomondo

Και ξαφνικά προέκυψε καινούργιο θέαμα. Το φιλοθεάμον κοινό έκπληκτο βλέπει τον πρώτο πολίτη της πόλης να παρκάρει όπου γουστάρει. Λες κι είναι η πρώτη φορά. Λες και θα απολογηθεί σε κανέναν. Λες και θα τιμωρηθεί με βάση την ισονομία που ορίζει το Σύνταγμα μεταξύ των Ελλήνων πολιτών. Εμβρόντητο το πλήθος αρχίζει τα σχόλια κι όποιον πάρει ο χάρος (μακριά από μας). Λες και δεν έχει ξαναδεί εκπρόσωπο της εξουσίας να κάνει ότι θέλει και λογαριασμό να μη δίνει (ούτε να πληρώνει).

  Στους ρυθμούς του καρναβαλιού χόρεψαν όλοι, μικροί και μεγάλοι με τρελό κέφι, την 15η Φεβρουαρίου 2018 στο αποκριάτικο πάρτι του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Καλαμάτας, με τη συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Μεσσηνίας «Η Υπομονή» και του Συλλόγου Φίλων ΑμεΑ Ν.Μεσσηνίας (ΣΥΦΑΜΕΑ).

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, μαζί με τους δημοτικού του συμβούλους, καρναβαλιστές και με χορευτές ντυμένους με παραδοσιακές φορεσιές

Με αρκετά μεγάλη δόση από χιούμορ, πλησιάζει το καυτό θέμα των ημερών για το κλείσιμο του στρατοπέδου στην Καλαμάτα το kostashow.com.

Σελίδα 1 από 537