Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

Τοπικά

Συνολικά 151 χρόνια φυλακή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους 17 κατηγορούμενους που διακινούσαν σύμφωνα με την απόφαση, μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασις σε όλη τη χώρα, με επίκεντρο τη Μεσσηνία.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου ο καλοκαιρινός διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Μεσσήνης.  Συνολικά συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 300 φωτογραφίες ενώ το ενδιαφέρον κορυφώθηκε τις 10 τελευταίες μέρες του διαγωνισμού όπου συγκεντρώθηκαν 200 φωτογραφίες.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας σας ενημερώνει ότι, για τη διευκόλυνση των παρευρισκομένων στις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετεγκατάστασης του ΚΕΠ Μεσσήνης από τα γραφεία του Δήμου στην Πλατεία Καρατζά,  στο ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν το Ειρηνοδικείο Μεσσήνης, επί των οδών Κολοκοτρώνη και Κυθήρων , στο κέντρο της πόλης.

«Ως μεγάλη επιτυχία», χαρακτήρισε τ’αποτελέσματα του ηλεκτρονικού διαγωνισμού -μεταξύ 8 εταιρείων- για τον ανάδοχο της επεξεργασίας των απορριμμάτων του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Καμπόσος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Ο κ.Καμπόσος εξαπέλυσε μάλιστα μύδρους εναντίον τόσο του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, όσο και εναντίον της αιρετής Περιφέρειας, η οποία έχει προκρίνει τη ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα έχει κάνει μπάχαλο».

Σελίδα 1 από 421