Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τοπικά

Απαράδεκτη και τριτοκοσμική η κατάσταση των κοινόχρηστων χώρων (αποδυτήρια, τουαλέτες) στο δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμάτας όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εστάλησαν από δημότες οι οποίοι κατήγγειλαν το συγκεκριμένο γεγονός.

Αύριο Τετάρτη στις 19.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του γηπέδου Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων). Θα προηγηθεί αγώνας μεταξύ Καλαμάτας και Μεικτής των ομάδων της πόλης.

Επιτυχία σημείωσαν οι ιππικοί αγώνες στο Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, εορτή του Αγίου Γεωργίου, σύμφωνα με έθιμο εκατοντάδων ετών. Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλές εκατοντάδες θεατών, παρά το γεγονός ότι η ημέρα ήταν εργάσιμη, οι οποίοι απόλαυσαν εντυπωσιακό θέαμα.

Άρχισε η κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Αθηνών, στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων, ρειθροκρασπέδων κ.λπ. έτους 2016», προϋπολογισμού μελέτης 150.000 ευρώ με το ΦΠΑ, για την πραγματοποίηση του οποίου η ανάδοχος εταιρεία Αφοί Παναγιωτόπουλοι ΟΕ προσέφερε έκπτωση 62,25%.

Στις 12 Μαΐου στις 7μμ στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, η Μαρία Κασαμπαλάκου, θα μιλήσει σε εκδήλωση με τίτλο: «Αυτισμός. Παιδιά Του Θεού μας».

Σελίδα 1 από 571

 

roumpos2

paulidisHome1