Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

Τοπικά

Στα πλαίσια της έντονης παρεμβατικότητας της  Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση των πολυτέκνων και τριτέκνων,  που στηρίζουν δημογραφικά και ουσιαστικά την πατρίδα μας, διεκδικούμε γι΄αυτούς,  συμμετέχοντας   ως επικεφαλής  εταίρος σύμπραξης, φροντίζοντας  να υπάρχει  κάποια ενίσχυση στις πολυμελείς οικογένειες.

Συνελήφθη την Κυριακή 17.9.2017 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας

Με μια βουτιά ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Τα μνημόνια δεν φεύγουν με φωνές, τα μνημόνια φεύγουν επειδή κάνουμε μόνοι μας μία καλύτερη Ελλάδα». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Καλαμάτα με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί.

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια που πραγματοποιήσαν 648 ανθρώπων κάθε ηλικίας, από την Καλαμάτα και άλλες περιοχές, να καταρρίψουν το ρεκόρ Γκίνες, αφού κατόρθωσαν να χορέψουν μαζί τον παραδοσιακό χορό «Καλαματιανό».

Σελίδα 1 από 452