Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

WEB

Μια Ελληνική εφαρμογή που υπόσχεται Δωρεάν και απεριόριστο Ίντερνετ – και μάλλον έχει δίκιο – έκανε την εμφάνισή της στο Google Play Store με το πρόγραμμα να έχει αποσπάσει καλές κριτικές με 4.5 αστέρια από τις 622 μέχρι τώρα ψήφους.

Όσοι έχουν επιλέξει το WhatsApp για δωρεάν επικοινωνία με τους φίλους τους, δεδομένα κάποια στιγμή θα έχουν στείλει σε κάποιον ή κάποια ένα μήνυμα που θα το έχουν μετανιώσει.

Πριν από λίγο καιρό, τον Ιούλιο για την ακρίβεια, το Facebook βρισκόταν στο στάδιο δοκιμών μιας νέας, ξεχωριστής εφαρμογής για group video chat με το όνομα «Bonfire». Και να που πλέον η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο κοινό, αν και προς το παρόν παρέχεται μόνο μέσω του Apple App Store της Δανίας.

Η διαφήμιση της εταιρίας εσωρούχων berlei από την Αυστραλία δημιούργησε ένα διαφημιστικό βίντεο που καταγράφει τον ... «αγώνα» και την «καταπίεση» των γυναικών από τα σουτιέν με ιδιαίτερο χιούμορ, για να καταλήξει στη λύση που δίνουν τα νέα της προϊόντα.

Ένα νέο εικονικό πληκτρολόγιο για συσκευές Android μετατρέπει αυτόματα τα greeklish σε ελληνικά. Ο λόγος για το Gboard της Google, που επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν λέξεις χρησιμοποιώντας λατινικούς χαρακτήρες (a-b-c-…) οι οποίοι στη συνέχεια σχηματίζονται αυτόματα σε ελληνικούς χαρακτήρες (α-β-γ-…).

Σελίδα 1 από 92