Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

WEB

Το Facebook εξαγόρασε την εταιρία Source3 με σκοπό να προστατέψει τα πνευματικά δικαιώματα όσων ανεβάζουν βίντεο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο!

«Στις 11 το πρωί, περίπου, την Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, απεβίωσε ο αγαπημένος μας ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γεννήθηκε, στις 27 Δεκεμβρίου του 1948, στο Σατορού. Θα μας λείψει, αλλά δεν θα τον λησμονήσουμε. Παρακαλούμε εκφράστε τη συμπάθεια και τα συλλυπητήρια σας, σχολιάζοντας και κάνοντας like σε αυτή τη σελίδα», αναφερόταν σε σελίδα στο Facebook.

Άνοιξε ξανά τον προσωπικό του λογαριασμό στo Ιnstagram, που μέχρι πριν από λίγο ήταν ιδιωτικός, ο μεγάλος νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου, μια από τις δύο κοπέλες που φερόταν να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο πριν μπει στο παιχνίδι του Survivor, ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Μια από τις  μεγαλύτερες σχόλες χορού στην Ελλάδα “The Danceclub” με αρκετές αίθουσες χορού στις περισσότερες πόλης της χώρας, πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του εκδήλωση στην Καλαμάτα, όπου και βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν από τη χρονιά που μας πέρασε.

Σελίδα 1 από 89