Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

Κινητά

Το νέο κορυφαίο iPhone αναμένεται να παρουσιαστεί στο event της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά γραφεία στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια και το ολλανδικό site iCulture, αποκαλύπτει ποιο θα είναι το όνομά του.

Υπάρχει ένα “άγνωστο” χαρακτηριστικό σε κινητά με λογισμικό...iOS που λέγετα WiFi Calling, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το WiFi για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα, αντί να βασίζεστε στο δικό σας δίκτυο.

Ζούμε παρέα με το κινητό μας. Μας κρατα συνδεδεμένους, ενημερωμένους και πιο... κοινωνικούς! Για πολλούς από εμάς,  τα smartphones έχουν γίνει κάτι παραπάνω από ένα απλό εργαλείο. Τότε γιατί τα κακοποιούμε; Δείτε παρακάτω...

Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 08:58

iPhone 8: Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια;

Για τις 12 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι δίνει ραντεβού η Apple με τους απανταχού λάτρεις του iPhone καθώς η εταιρεία έστειλε πρόσκληση για μια εκδήλωση αυτή την ημερομηνία με τους περισσότερους να εκτιμούν ότι θα τότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του iPhone 8.

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το νέο Galaxy Note 8 με το S Pen και την καλύτερη μέχρι τώρα κάμερα smartphone της Samsung, dual 12 Megapixel.

Σελίδα 1 από 35