Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Άλλα αθλήματα

Το τρία στα τρία έκαναν οι παγκορασίδες του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ 2 απέναντι στη Γ.Ε.Μ. σε εξ' αναβολής παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Β' Ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών και Γυναικών.

Με σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας ολοκληρώθηκε η τελική φάση του 52ου Πανελληνίου πρωταθλήματος ζευγών. Στην τελική φάση ο όμιλος εκπροσωπήθηκε με τους Θεοδωρακόπουλο Ευστάθιο - Καλογερόπουλο Αθανάσιο στην κατηγορία 1-11, τους Μάλλωση Αιμιλιανό - Σούμπλη Μιχαλή, τους Σινάνη Σπύρο – Μιχαλοπούλου Κλαίρη καθώς και την Μάλλωση Ναταλία στην κατηγορία 1-9.

Τη συμμετοχή στα play-off ανόδου για δεύτερη συνεχή χρονιά εξασφάλισε ο Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ μετά τη νίκη του επί του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ Γ.Σ. για την προτελευταία αγωνιστική του Η' Ομίλου της Β' Εθνικής γυναικών (3-0).

Σοκ στον παγκόσμιο στίβο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Τζαρόντ Μπάνιστερ. Ο 33χρονος, μόλις, Αυστραλός πρωταθλητής του ακοντισμού πέθανε ξαφνικά στην Ολλανδία, όπου διέμενε και προπονούνταν.

Σελίδα 1 από 52