Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

 

Άλλα αθλήματα

Μεγάλη διάκριση αποτελεί η επιλογή της 16χρονης ακοντίστριας Κρίνας Δημητροπούλου στην προ-Εθνική ομάδα στίβου των Παίδων/ Κορασίδων, τόσο για την ίδια την αθλήτρια όσο και για το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού. Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε μια ομάδα ταλαντούχων αθλητών, από όλη την Ελλάδα, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου Παίδων/ Κορασίδων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι έδωσε η ομάδα γυναικών του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ καθώς αντιμετώπισε την ΠαναχαΪκη Γ.Ε.

Με περισσότερους από 120 αθλητές των αγωνιστικών ομάδων και κυρίως των τμημάτων υποδομής των Ακαδημιών, συμμετείχε το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού στην αθλητική εκδήλωση της Costa Navarino, “Navarino Challenge”.  Χρειάστηκαν να επιστρατεύουν 3 λεωφορεία και περίπου 30 ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα προκειμένου να μεταφερθεί όλος αυτός ο όγκος των ανθρώπων του Μεσσηνιακού, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Η πρώτη Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου της τρέχουσας αγωνιστικής/ προπονητικής περιόδου για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί από τον Μεσσηνιακό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, ώρα 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Η χρυσή επικοντίστρια έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά αυτό το βραβείο - «Είναι τιμή για μένα και την Ελλάδα» είπε παραλαμβάνοντας το βραβείο

Σελίδα 1 από 43