Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Άλλα αθλήματα

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Μεσσηνιακού για την παρουσία πέντε αθλητών του στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου που έλαβε χώρα στο Σχηματάρι Αττικής την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018. Ο τελικός απολογισμός ήταν 2 μετάλλια, ένα καλό πλασάρισμα στην πεντάδα και δυο αξιόλογες παρουσίες στους προκριματικούς των αγωνισμάτων.

Το Τμήμα Κλασικού Αθλητισμού του ΑΚΡΙΤΑ το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Β΄ (Α΄φάση) της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα.

Η Β’ φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου Λυκείων (3ος όμιλος) πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την 28η Μαρτίου 2018.

Το Τμήμα Κλασικού Αθλητισμού του ΑΚΡΙΤΑ το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (Κ18) της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Την 1η θέση στην γενική κατάταξη συλλόγων, στο Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων που διεξήχθη στην Τρίπολη το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018, κατέκτησε το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού.

Σελίδα 1 από 56

 

roumpos2

paulidisHome1