Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Θέατρο

   Το ταξίδι του  «Φιλοκτήτη» του Γιάννη Ρίτσου από την Αυτοσχέδια Σκηνή, σε ερμηνεία και σκηνοθεσία της Μαρίας Σκαφιδά, φτάνει στο τέλος του.

Τη χαρά να απολαύουμε, στην Αυτοσχέδια Σκηνή, το εξαιρετικό θεατρικό αναλόγιο, "Φιλοκτήτη" του Γιάννη Ρίτσου, σε ερμηνεία και σκηνοθεσία της Μαρίας Σκαφιδά, είχαμε χθες το βράδυ 30 Ιανουαρίου. Η Μαρία εισέπραξε  το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού που έσπευσε να την απολαύσει.

Τα πάνω κάτω ήρθαν για το θέατρο «Χυτήριο» μετά τις αποκαλύψεις για το βίαιο επεισόδιο που έλαβε χώρα στα παρασκήνια ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

 Η Αυτοσχέδια Σκηνή, μετά το πολύ επιτυχημένο τριήμερο των παραστάσεων του ¨Φιλοκτήτη¨, το οποίο έλαβε χώρα πριν τις γιορτές, βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασιών για την επαναπαρουσίαση του έργου του Γιάννη Ρίτσου, σε ερμηνεία και σκηνοθεσία της Μαρίας Σκαφιδά, το οποίο ανήκει στην κατηγορία του Θεατρικού Αναλογίου.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση που στάζει κρέμα... από την ομαδα Re-Act, πάει στο «Vino Banco Tapas Bar» με αληθινές ιστορίες ερωτικής προδοσίας και εκδίκησης ντύνονται μουσικά με τα πιο γνωστά κομμάτια της musical Jazz και της swing μουσικής... Και με πολύ χιούμορ κερνάμε κάθε θύτη μία πάστα.

Σελίδα 1 από 26