Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

 

Φωτογραφία

Το ελληνικό Facebook μοιράζεται παντού αυτή την φωτογραφία. Δείχνει την πλάτη εν΄ςο απιδιού έξω από το σχολείο του που πηγαίνει ή επιστρέφει από το μάθημα. Όμως δεν έχει σάκα. Έχει μια πλαστική σακούλα, όπου μέσα κουβαλάει τα βιβλία του.

Παρά την αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, ο Γιώργος Χρανιώτης φαίνεται πως έχει βρει το άλλο του μισό στα μάτια της Γεωργίας Αβασκαντήρα.

Αν ανήκετε στην ομάδα ανθρώπων που σε κάθε πτήση θέλετε να κάθεστε στο παράθυρο, για να απολαμβάνετε την θέα από τα σύννεφα ή τη θέα των πόλεων κατά την απογείωση και την προσγείωση, τότε ξέρετε πως πρόκειται για μια όμορφη εμπειρία που προσφέρει πολλά.

Το υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας Αγγελοπούλου,αξίας 54 εκατομμυρίων ευρώ παραθερίζει στο Ιόνιο και αυτές είναι οι φωτογραφίες της απόλυτης χλιδής!

Στο πηδάλιο ο τιμονιέρης έδειχνε έμπειρος, άνετος, αλλά και σταθερός. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε φέρει τον άνεμο στην πρύμνη, ενώ το πλήρωμα λάσκαρε σταδιακά τη μαΐστρα.

Ο Γιώργος Λιανός διατηρεί χαμηλό προφίλ σχετικά με την οικογένειά του και είναι ελάχιστες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες ή βίντεο των παιδιών του.

Σελίδα 1 από 20