Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

Φωτογραφία

Αν ανήκετε στην ομάδα ανθρώπων που σε κάθε πτήση θέλετε να κάθεστε στο παράθυρο, για να απολαμβάνετε την θέα από τα σύννεφα ή τη θέα των πόλεων κατά την απογείωση και την προσγείωση, τότε ξέρετε πως πρόκειται για μια όμορφη εμπειρία που προσφέρει πολλά.

Το υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας Αγγελοπούλου,αξίας 54 εκατομμυρίων ευρώ παραθερίζει στο Ιόνιο και αυτές είναι οι φωτογραφίες της απόλυτης χλιδής!

Στο πηδάλιο ο τιμονιέρης έδειχνε έμπειρος, άνετος, αλλά και σταθερός. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε φέρει τον άνεμο στην πρύμνη, ενώ το πλήρωμα λάσκαρε σταδιακά τη μαΐστρα.

Ο Γιώργος Λιανός διατηρεί χαμηλό προφίλ σχετικά με την οικογένειά του και είναι ελάχιστες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες ή βίντεο των παιδιών του.

Ανατρεπτική, αποκαλυπτική και σέξι! Η Κατερίνα Στικούδη για μια ακόμη φορά ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη, ποζάρει πιο σέξι και αποκαλυπτική από κάθε άλλη φορά και αποχαιρετά με τον δικό της τρόπο τον Αύγουστο!

Η Κόνι Μεταξά έχει συνηθίσει τους followers της σε σέξι φωτογραφίες με το καλλίγραμμο κορμί της σε πρώτο πλάνο. Αυτή τη φορά όμως θέλησε να στείλει ένα διαφορετικό μήνυμα από το Instagram, μέσα από μια αρετουσάριστη φωτογραφία της, όπου δείχνει τις ατέλειές της.

Σελίδα 1 από 56