Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

Φωτογραφία

Μπορεί να πέρασε 5 επιτυχημένους μήνες στον Άγιο Δομίνικο που του πρόσφεραν πάρα πολλά, αλλά όπως έγραψε και σε μια νέα ανάρτησή του «Σαν την Ελλάδα μας δεν έχει». Οι θαυμαστές του έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του και μάλιστα μαζικά...

Τελευταία υπάρχει μία φρενίτιδα με τις selfies. Άντρες και γυναίκες, βομβαρδίζουν καθημερινά τα socialmediaκαι κυρίως το Istagramμε φωτογραφίες από τα πρόσωπά τους γράφοντας από κάτω το κατάλληλο απόφθευγμα!

Έπειτα και από την τρίτη εβδομάδα του Tour de France, ο Πολωνός ποδηλάτης Πάβελ Πολιάνσκι, έδειξε τον αντίκτυπο που μπορεί να προκαλέσει στα πόδια ενός αθλητή η κόπωση και η υπερπροσπάθεια...

Το Instagramέχει πάρει φωτιά τώρα το καλοκαίρι με καλοκαιρινές πόζες ή selfie. Οι περισσότερες γυναίκες που τις λατρεύουν και δεν έχουν φωτογένεια παιδεύονται με τα φίλτρα και τα προγράμματα photoshop.

Μπορεί χθες πρωταγωνιστές του ημιτελικού στο Survivor να ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης όμως και οι υπόλοιποι παίκτες τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Σελίδα 1 από 54