Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Κινηματογράφος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κοινό ανέδειξε με την ψήφο του τις καλύτερες ταινίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, που έριξε αυλαία την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου που άνοιξε τις πόρτες του στις 24 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα συνεχίζεται με εντυπωσιακή προσέλευση μαθητών στην εκπαιδευτική ζώνη και δεκάδες προσκεκλημένους σκηνοθέτες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο να παρουσιάζουν τις ταινίες τους και να συζητούν με το κοινό.

Πολλά και διάφορα έχει να παρουσιάσει το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, που πραγματοποιείται στην Καλαμάτα, από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 7 Φεβρουαρίου. Τμήμα του Φεστιβάλ μεταφέρεται στην Αμαλιάδα, τη Σπάρτη, το Γύθειο, το Άργος και τη Δημητσάνα.

Μια ανατρεπτική ανακοίνωση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη.

Ο επίλογος της τραγικής ιστορίας της οικογένειας Falkholt, γράφτηκε χθες όταν η 29χρονη ηθοποιός, Jessica Falkholt, το μόνο μέλος της οικογένειας που είχε επιζήσει, μετά το τροχαίο που σκότωσε τους γονείς και την αδελφή της πριν από τρεις εβδομάδες, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σελίδα 1 από 22