Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

Βιβλία

Διαμαρτυρία της Ένωσης Σπουδαστών και Αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας των ΤΕΙ Αθήνας και Καλαμάτας για αποκλεισμό των αποφοίτων της

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τμήμα Φιλολογίας, διοργανώνει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με κατεύθυνση στην Αρχαία Ελληνική Φιλολογία.

Ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής όπου το πτυχίο τους έλαβαν 33 πτυχιούχοι του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων καθώς και 19 του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων. 

Τον 12ο χρόνο του διανύει φέτος ο θεσμός του θερινού σχολείου νέων ομογενών, ο οποίος αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά και το ΑΤΕΙ Πελοποννήσου.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί εις το Ξενοδοχείο ΡΕΞ της πολεώς μας και ώρα 7 μ.μ. Σεμινάριο-Διάλεξη από τον Καθηγητή της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Νιάρχο με το επίκαιρο θέμα:

Σελίδα 1 από 23