Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Τέχνη & Ψυχαγωγία

Συγνώμη ζήτησε ο Josh Homme, frontman του συγκροτήματος Queens of the Stone Age και συνιδρυτής των Eagles of Death Metal από μια φωτογράφο, επειδή την κλώτσησε στο κεφάλι κατά την διάρκεια συναυλίας. Η ίδια ισχυρίζεται πως πέρασε την νύχτα στο νοσοκομείο.

Κι αν κάθε χρόνο στο σπίτι σας, τέτοια εποχή, τίθεται πάντα ένα θέμα χωροταξικό σχετικά με το που θα μπει το δέντρο για να μην πιάνει όλο το σαλόνι, μόλις βρέθηκε η λύση.

Πέρυσι, τέτοια εποχή, ο Χρυσόστομος Σταμούλης, καθηγητής της Δογματικής στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τον αινιγματικό τίτλο «Τί γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;». Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος τι σχέση έχει η αλεπού και το παζάρι με τη θεολογία. Κι αν όντως υπάρχει μία αινιγματική, έστω μία υπαινισσόμενη σχέση μεταξύ τους, τότε ποια είναι η αλεπού και ποιο είναι το παζάρι; Ήδη από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου, ο Χρυσόστομος Σταμούλης λύνει το αίνιγμα αυτό, και μοιάζει να ρωτά «τί γυρεύει η εκκλησία στο δημόσιο βίο;».

Οι Εκδόσεις Αρμός και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Άννας Πολεμικού: «ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. Από την Υπέρτατη Νοημοσύνη στην Υπέρτατη Ευτυχία»

Με το έργο "Απατεών ο Φιάκας" σε σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού κάνει πρεμιέρα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας για την χειμερινή του περίοδο 2017-2018

Σελίδα 1 από 217