Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017 18:16

Survivor: Σενάρια για οικειοθελή αποχώρηση παίκτη

Οι εξελίξεις στο παιχνίδι του Survivor είναι καuτές και φαίνεται πως δεν σταματούν ποτέ. Μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες, ακούστηκαν πολλά, με τους περισσότερους να πειρμένουν πως εκείνη που θα αποχωρούσε θα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τελικά αποχώρησε η Νάργες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες λοιπόν κυκλοφορεί ιδιαίτερα έντονα η φήμη της πιθανής αποχώρησης της Ευριδίκης Βαλαβάνη, λόγω προβλήματος υγείας.

 

Ομως τι θα γίνει σε περίπτωση που το σενάριο αυτό επαληθευτεί; Γίνεται, να μείνουν οι Διάσημοι χωρίς γυναίκα παίκτρια; Η απάντηση είναι όχι καθώς πρέπει να αγωνίζεται με γυναίκα από την αντίπαλη ομάδα.

Οπότε, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ήδη δημοσιεύματα για την... επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των Διασήμων, εφόσον η Βαλαβάνη δεν μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι.

Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως η λύση θα πρέπει να δοθεί εκ των έσω, των Μαχητών, που θα κληθούν μέσω έκτακτου συμβουλίου να αποφανθούν, ποια από τις δύο κοπέλες, δηλαδή την Σάρα ή την Ελισάβετ, θα στείλουν ως... αντίπαλη στην ομάδα των Διάσημων.

 

e-radio.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ   kalamatatimes.gr

 

 

 

 

 

roumpos2

paulidisHome1