Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Σχέσεις

Τί είναι έρωτας; Ποια σχέση μπορεί να έχει η εκκλησία με τον έρωτα; Η εκκλησία δεν καταδικάζει τον έρωτα; Δεν μιλάει μόνο για θείο έρωτα; Και για τον ανθρώπινο έρωτα; Μπορεί να έχει λόγο η εκκλησία για το θέμα αυτό; Είναι αμαρτία ο έρωτας;

Το «Power of Love» το νέο reality του ΣΚΑΪ μπήκε δυναμικά στη μεσημεριανή ζώνη και έχει κάνει αισθητή την παρουσάι του για πολλούς και διάφορους λόγους. Στο σημερινό επεισόδιο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην ημέρα των ερωτευμένων, έπεσε και η πρώτη... χυλόπιτα!

Οι άνδρες, λέει ο βρετανικός οργανισμός Relate, δείχνουν να πιέζονται περισσότερο από τις γυναίκες στην ιδέα του να ζήσουν για πάντα μόνοι τους. Πάνω από το 70% των ελεύθερων ανδρών στην Αγγλία παραδέχεται ότι δεν αισθάνεται άνετα με αυτό το ενδεχόμενο, έναντι του 58% των γυναικών στις αντίστοιχες απαντήσεις.

Όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο που τον ήθελες και τον γούσταρες πολύ, το μόνο σίγουρο είναι πως μόνο φιλικές σχέσεις δεν μπορείς να κρατήσεις μαζί του. Κι όμως, είναι πολλοί εκείνοι που το κάνουν και επειδή δεν φαίνεται μονο σε εμάς αδιανότητο, αποφάσισε να ασχοληθεί η επιστήμη μαζί τους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναζητάς στο σύντροφό σου.

Σελίδα 1 από 53