Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

 

Ψυχολογία

Να φεύγεις από εκεί που σε κάνουν να κλαις κάθε βράδυ στο μαξιλάρι σου. Δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα σου, δεν είσαι εσύ αυτή. Στέλνεις μηνύματα και αυτά μένουν για ώρες αδιάβαστα. Είναι καλύτερο να φεύγεις από τέτοια άτομα που σε κάθε σας ραντεβού τσακώνεστε αντί να έρχεστε πιο κοντά.

Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 12:06

Η πραγματική αιτία όλων των καρκίνων

Ο Ryke Geerd Hamer εργαζόταν ως διευθυντής στη πτέρυγα με τους καρκινοπαθείς, σε κλινική της Γερμανίας. Μέσα από χρόνια παρατηρήσεων και έρευνας, μαζί με μεγάλη ιατρική ομάδα, κατέληξε σε σημαντικά ευρήματα, σχετικά με τη πηγή προέλευσης του κάθε καρκίνου. 

Μια μέρα για σπα με τις φίλες τους, είναι από τις αγαπημένες στιγμές των γυναικών. Συζητήσεις, καφές, περιοδικά και φυσικά ένα καλό μανικιούρ – πεντικιούρ. Ωστόσο, ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του μανικιούρ – πεντικιούρ, είναι η επιλογή του χρώματος.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε απευθείας σύνδεση με το Ζάππειο και το Μαραθώνιο υπέρ γυναικών με καρκίνο του μαστού. Εκεί μία έκπληξη περίμενε την παρουσιάστρια, καθώς ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρισκόταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της και οι κατακτήσεις βραβείων τα τελευταία χρόνια, τα λένε όλα. Η ίδια πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο του μαστού μέσω social media, προκαλώντας ιδιαίτερο σχολιασμό.

Σελίδα 1 από 45