Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

Ομορφιά

Το καλοκαίρι το δέρμα μας παίρνει σοκολατένιο χρώμα και τα προιόντα που χρησιμοποιούμε είναι διαφορετικά από ότι τον χειμώνα. Από καμία γυναικεία τσάντα δεν λείπει η τερακότα ενώ τα πιο ροζ χρώματα πρέπει να  αποτελέσουν παρελθόν. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα 3 don’ts όπως μας αποκάλυψαν κορυφαίοι μακιγιέρ.

Ο Ιούνιος είναι προ των πυλών και οι περισσότερες από μας έχουμε πάρει λίγο χρώμα.

Οι παλιότεροι το είχαν σκεφτεί κάπως διαφορετικά. Έχουμε δει πολλές παλιές ελληνικές ταινίες που άντρες με φαλάκρα την κάλυπταν κάπως περίεργα, αφήνοντάς μακριά τα μαλλιά από την μια πλευρά πλευρά και χτενίζοντάς τα προς την άλλη.

Πολλές φορές ενώ ξενυχτάμε παρατηρούμε το πρωί που ξυπνάμε κοκκινίλες και μικρά σπυράκια στην επιδερμίδα μας. Γίνεται πιο θαμπή και γεμίζει μαύρα στίγματα. Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό; Μία σπιτική μάσκα που θα εξαφανιστούν δια μαγείας!

Ένα λαμπερό δέρμα σου χαρίζει νεότητα. Μπορεί να έρχονται μέρες που να είσαι πολύ κουρασμένη αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτό δεν έχει ανάγκη από περιποίηση. Γι αυτό κι εμείς θα σου παρουσιάσουμε τη μάσκα των διασήμων που κάνει θραύση και θα αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα στο λεπτό!

Σελίδα 1 από 33