Το kalamatatimes.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

 

 

 

 

 

πρέπει να δεις…

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 20:37

Τζόκερ: Με 3 ευρώ κέρδισε 4.149.788!

Η τύχη του χαμογέλασε διάπλατα στο τζόκερ. Όχι μόνο έπιασε όλους τους αριθμούς στη χθεσινή κλήρωση, αλλά ήταν και ο μοναδικός νικητής στην πρώτη κατηγορία. Πλέον κάνει όνειρα χωρίς τα άγχη της οικονομικής κρίσης. Στους τραπεζικούς του λογαριασμούς θα μπουν 4.149.788 ευρώ που εξασφαλίζουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο της Αιτωλοακαρνανίας.

H πανευρωπαϊκή μελέτη ERS COPD Audit study που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή 16.000 ασθενών, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, ανέδειξε ένα τεράστιο πρόβλημα.

Είναι τώρα πέντε μέρες που η Μάνδρα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία με τους 20 νεκρούς και τις ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή έχουν ζητήσει την βοήθεια όλων μας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ανταποκριθεί προσφέροντας ό,τι μπορούν είτε από το υστέρημά τους, είτε με την παρουσία τους εκεί.

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 18:29

Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα

Τους 20 έφτασαν, δυστυχώς, οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα καθώς το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκε μια σορός στον χώρο του αμαξοστασίου, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το Σάββατο η σορός του άτυχου οδηγού Γιάννη Ρούμελη.

Προειδοποίηση ότι το 2018 είναι πιθανόν να υπάρξει μεγάλη αύξηση στον αριθμό των καταστροφικών σεισμών απηύθυναν Αμερικανοί επιστήμονες σε έκθεση που παρουσίασαν στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Ένωσης Γεωλόγων.

Σελίδα 1 από 177